Expres

Horoscop 24 ianuarie. Forfotă mare pentru Săgetători, provocări majore pentru Scorpioni

Horoscop 24 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburie ușoare. Confuzia mentala este accentuată. Evita discuțiile importante, deciziile majore și spatiile aglomerate. Ocupa-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și anlizele medicale pot intra în discuție. O baie aromată, o discuție cu cineva drag și de încredere te ajuta să-ți îmbunătățeșți starea de spirit.

Taur

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag și de încredere pentru un dialog pe îndelete.

Gemeni

Multă lume este atenta la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Totuși emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apar imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evită-le reprezentațiile și ocupa-te numai de treburile tale! Spre seara, compania membrilor familiei și ambianța domestică te liniștesc și te bucură pe deplin.

Rac

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce tine de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale. Insă, nu iți expune vasta experiența acumulata sau intențiile pe care le ai privitor la planurile tale profesionale. Spre seara, relaxează-te cu un film bun.

Leu

Se pare că trebuie să onorezi niste plati restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de alta parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ți prioritățile și ajuta și pe alții atât cât poți. La momentul potrivit, când te aștepți mai puțin, generozitatea iți vă fi răsplătită din plin.

Fecioară

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Insă, nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele. Deocamdată privește atent la ceilalți și caută să înveți câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalți sunt oglinda noastră.

Balanţă

Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverși specialiști în sănătate iți vor aduce informații utile. Fii prudent, tine cont de cele aflate și adopta o atitudine pozitiva. Numai de tine depinde însănătoșirea ta și îmbunătățirea relatilor cu ceilalți. Traversam o perioada în care ai nevoie de odihna, somn și dieta potrivita. Evită activitățile solicitante!

Scorpion

Delicate momente astăzi în relațiile cu persoana iubita și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observa atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbra se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezerva-ți momente pentru o activitate distractiva sau pentru un hobby.

Săgetător

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activități gospodărești, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de tine pentru a le rezolva chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfășori treburile numai cum vor ei. Tu asculta-i pe toți, dar decide în consecință și conform dorințelor sau pricipiilor tale. Seara aduce împăcare și veselie.

Capricorn

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășură pe tonuri înalte, iar divergența opiniilor vă fi evidentă. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Exista riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufletești, lucru total neindicat. Călătoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta a zilei. Relaxează-te cu o plimbare ușoară.

Vărsător

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de alta parte este rost să primești la loc sumele cheltuite. Totuși fii prudent și evita extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvente, astfel că nu te poți baza pe ceva concret sau stabil. Răsfață-ți simțurile cu o ședinta de masaj, saună sau cu un tratament de îngrijire corporală.

Peşti

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viața și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la tipare mentale și comportamentale vechi, care iți obstrucționează progresul. Detașează-te de cotidian și gândește-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfășoare viață ta de acum înainte.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button