Expres

Horoscop 24 februarie. Veselie și chef de aventuri pentru Capricorni, Peştii au spor și succes

Horoscop 24 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Se pare că ți se rotunjesc veniturile sau macar afli vesti importante în legătură cu îmbunătățirea salarizării tale de la un loc de munca. Totuși fii discret, retine cele aflate, pentru că exista detalii umbite care sunt destul de neplăcute. Posibil să se schimbe termenii și condițiile de desfășurare a unui parteneriat profesional. Sfătuiește-te mai întăi cu cineva de încredere și apoi ia decizii.

Taur

Foarte ușor poți rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort ai putea depăși orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ți momente liniștite și planifica-ți activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiaza, invita-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

Gemeni

Este o zi în care ar fi bine să te odihnești, să te ocupi mai mult de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile. Persoana iubita sau copiii iți pot crea neplăceri, datorita unor capricii de moment. Detașează-te de problemele lor și nu te lasă șantajat emoțional. Chiar ai nevoie de liniște, relaxare și compania oamenilor de încredere. Sunt posibile informații prețioase despre cei dragi.

Rac

Ziua iți aduce în atenție relațiile cu persoanele influente din sfera profesionala. Este posibil să afli informații necesare la locul de munca. Cineva care te-a susținut până nu demult își poate retrage susținerea. Orientează-te spre alte persoane care te pot ajuta în demersurile tale profesionale. Dar fii discret și atent, pentru că foarte ușor iți poți deteriora imaginea publică.

Leu

Datorită rezolvării unor demersuri profesionale, colegii și în special șefii iți vor recunoaște astăzi meritele. Totuși exista și persoane care pot caută nod în papura. De aceea fii pregătit să răspunzi provocările care vin în avalanșă la locul de munca. După-amiaza rezerva-ți momente pentru a le petrece alaturi de membrii familiei. Aceștia te pot sfătui de bine.

Fecioară

Ești preocupat astăzi de subiecte filozofice. Fie că vorbești cu persoane erudite, fie cu prietenii aflați în tari străine, bagajul informațional ți se îmbogățește cu teme utile. Ar fi bine să-ți plănuiești un program de instruire personala sau profesionala, dar și activități culturale pe care să le practici regulat. Minunat este că dispui și de un buget suficient pentru toate acestea.

Balanţă

Este o zi în care tema principala este legata de bugetul comun cu alții și relații cu instituțiile financiare. Înainte de a te avântă în planuri de investiții, achita-ți mai întăi facturile sau datoriile de orice fel. Chiar daca ceilalți vor dori să profite de pe urma agoniselilor tale materiale, dispui de suficienta forță pentru a dirija lucrurile în folosul tău.

Scorpion

Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Ai șanse bune de a vedea clar cine iți este aliat și cine doar își urmărește interesele personale, profitând de energia și eforturile tale. Este bine să păstrezi o anumită distanta fata de țoață lumea, pentru că în umbra se teș conflicte greu de deslușit deocamdată. După-amiaza, sfătuiește-te cu cineva de încredere vizavi de nemulțumirile tale.

Săgetător

La serviciu ai mult de lucru, dar colegii nu iți sunt prin preajma că să te ajute. Dozează-ți eforturile, pentru că organsimul iți este vulnerabil. O mica conversație cu un prieten de încredere iți poate aduce zâmbetul de buze, dar și sfaturi utile atât pentru sănătate, cât și pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. După-amiza, relaxează-te alaturi de cei dragi.

Capricorn

Ziua iți aduce veselie și chef de aventuri. Pot apărea neplăceri în relațiile cu persoana iubita sau cu copiii, datorita banilor sau bunurilor folosite și administrate în comun. Fereste-te de cheltuieli nefondate! Aduna-ți forțele și concentrează-te pe îndatoririle profesionale, pentru că la serviciu, șefii te pot trage la răspundere pentru neglijenta profesionala. Spre seara, delectează-te cu un hobby.

Vărsător

Sunt momente bune de a rezolva chestiuni familiale și treburi gospodărești. Pe de alta parte, ar fi bine să aloci timp și pentru a te vedea cu neamurile. A-ți putea depana amintiri sau vă puteți sfătui în diverse probleme de viață. Datorita diferențelor de mentalitate, discuțiile purtate astăzi cu cei dragi te pot necăji, însă cu puțin efort și bunavoință vei putea depăși neplăcerile ivite.

Peşti

Ai spor și succes în activitățile intelectuale, așa încât revizuiește-ți documentele, trimite mesajele importante sau discuta cu persoanele de care ai nevoie, atât în plan personal, cât și profesional. Pot apărea și călătorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva demersuri profesionale, fie pentru a vizita pe cineva din anturajul apropiat. Spre seara, delectează-te cu o lectură amuzantă.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button