Expres

Horoscop 23 martie. Rost de câștiguri pentru Peşti, Taurii au nevoie de odihnă

Horoscop 23 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Horoscop 23 martie. Berbec

Ziua iți aduce multa energie și dorință de a te implica în tot soiul de activități. Pentru că simțurile extrasenzoriale sunt accentuate, ghidează-te cu încredere după ele. Ai șanse să alcătuiești planuri noi de viitor, să stabilești relații de buna calitate, dar mai ales să găsești soluții deosebite pentru a-ți mari veniturile.

Taur

Ai nevoie de odihnă și detașare de tumultul cotidian. Posibil totuși să fii solicitat de către sarcinile profesionale sau, cei dragi vor avea nevoie de compania și sfaturile tale. Dozându-ți eforturile și alegând prioritățile vei reuși să depășeșți totul cu bine. Tensiunile dintre tine și ceilalți sunt accentuate, însă tu ești cel care provoacă cel mai mult.

Gemeni

Dialogurile cu prietenii sunt importante astăzi. Schimbul de idei și păreri personale iți vă aduce lămuriri privitoare la segmentul profesional, dar și pentru îmbunătățirea sănătății. Posibile neplăceri pot apărea dinspre partenerul de viață, care te susține financiar prea puțin, față decît ai dori tu. Totuși ține cont de spusele celor apropiați.

Rac

Se conturează întâlniri cu multa lume, chiar și în mediul virtual, daca materializarea propriu-zisa este puțîn posibilă sau o împiedici tu în vreun fel. Dialogurile pe teme socio-profesionale sunt frecvente, astfel că vă trebui să explici fie șefilor, fie unor apropiați care au nevoie de sprijinul tău, modul în care iți desfășori activitatea profesionala la serviciu.

Leu

O zi potrivită pentru a filozofa pe marginea situațiilor în care eșți implicat. Ți se vor alătura în discuții membrii familiei, rudele sau prietenii apropiați. Lasă-i și pe alții să vorbească! A povesti acum despre slăbiciunile sau intențiile tale de viitor este păgubos, pentru că unii te pot înțelege greșit. Activitățile culturale, planurile de călătorie sau de studii sunt teme de luat în seamă.

Fecioară

Astăzi pot vor apărea discuții financiare cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil că cineva drag să aibă nevoie de sprijinul tău material, să-ți ceară bani sau bunuri cu împrumut sau tu la rândul tău să fii nevoit să achiți datorii vechi către anumite persoane. Fii prudent în tot ce tine de aspectele financiare, pentru că erorile sunt accentuate.

Balanţă

Datorită banilor sunt posibile discuții aprinse în relațiile parteneriale, atât cu partenerul de viață cât și cu partenerii profesionali. Se pare că veniturile tale, fie știi numai tu de ele, fie fluctuează atât de mult, încât apar neplăceri serioase în cheltuielile comune cu aceste persoane. Unii te sfătuiesc de bine, astfel că ar fi minunat să ții cont de spusele lor.

Scorpion

Contextul astral al zilei îți aduce activități de rutină, atât în plan profesional, cât și plan personal. Posibil să te simți copleșit, deoarece tinzi să te implici în prea multe treburi deodată. Organizează-ți riguros timpul și resursele! Te poți pierde într-un labirint de detalii și treburi care de fapt te împiedica să îndeplineșți scopul propus.

Săgetător

Contextul astral al zilei aduce chef de distracții și posibilități de a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau copiii. Alcătuiește un plan de activități, ținând cont și de propunerile celor dragi. Totuși, neplăceri pot apărea dinspre segmentul profesional sau din cauza unor afecțiuni vechi. Te poți distra foarte bine dacă-i lași pe alții să dirijeze acțiunile voastre comune.

Capricorn

În familie se conturează treburi gospodărești, dar și discuții aprinse cu cei dragi. Probabil că din cauza unor prieteni sau pentru că tu ești preocupat mult de îndatoririle profesionale ai lașat în umbră chestiuni familiale importante. Acum este bun prilej de a rezolva lucrurile și chiar de a-i reuni pe cei dragi la mese festive.

Vărsător

Ziua îți aduce întâlniri și dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Schimbul de păreri și idei vă fi deosebit și util. Profita de faptul că poți discuta liber și mai ales că poți obține sfaturi de buna calitate. Unii au nevoie de aprecierile sau criticile tale. Însă, abordează totul cu o atitudine calma, relaxata, dar fii deschis sincer spre problemele celorlalți.

Peşti

Este rost de câștiguri astăzi. Dinspre segmentul profesional vei primi fie salariul, fie o prima, fie cadouri sau favoruri importante. Fii prudent și nu te hazarda în discuții ample sau în cheltuieli care depășesc bugetul disponibil. Cei dragi vor dori să profite de pe urma veniturilor tale, însă cu măsură ai putea să le oferi cate ceva din preaplinul tău.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button