Expres

Horoscop 23 ianuarie. Racii primesc bani, Capricornii au cheltuieli majore

Horoscop 23 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Sfaturile prietenilor sunt frecvente întreagă zi. Cu toate că unele remarci te vor necăji pe moment, până la urma vei constata că au avut dreptate. Selectează din cele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care ești implicat în aceasta perioada. Cineva aflat departe de granițele tarii te vă bine dispune cu vesti interesante. Lecturează o carte amuzantă!

Taur

Ziua anunță dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de munca sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Datorita unor divergente de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neintelgeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grija vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi răstălmăcit. Membrii familiei și cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Gemeni

La locul de munca se pot ivi discuții aprinse, pe seama concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioada în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alte se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu lua lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovada în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Partenerul de viață iți este alături, însă în condițiile impuse de el.

Rac

Este posibil să primești bani dintr-o colaborare sau vesti interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezerva-ți momente pentru relaxare și discuții amicale.

Leu

Colaborările profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o alta perioada. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsă impresionat de problemele altora.

Fecioară

Activitățile de rutina iți vor umple întreagă zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de munca. Insă, ai grija să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabila și ți-ar prinde bine câteva momente de odihna, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicala cu cineva drag.

Balanţă

Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite iți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evita excesele de orice fel! Persoana iubita sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezerva-ți timp și pentru cei dragi!

Scorpion

Ziua este favorabilă activităților gospodărești și dialogului cu membrii familiei. Insă, rezervă-ți momente pentru a medita în tihnă într-un loc drag sufletului tău. Prin intermediul unei rude sau răsfoind un album cu fotografii de familie ți-ai putea lamuri chestiuni familiale care te frământă de ceva vreme. Amintește-ți numai aspectele plăcute ale copilăriei și ale relațiilor cu cei dragi!

Săgetător

Este rost de călătorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva chesituni profesionale, fie pentru a ajuta pe cineva apropiat. Eșți vulnerabil la problemele altora, așa încât fii prudent și nu te lasă impresionat. Pe de alta parte, unii te vor provoca spre a afla mai multe despre tine și intențiile tale. Planifica-ți atent timpul și resursele materiale! Seara iți aduce pace în casa.

Capricorn

Săptămâna debutează cu cheltuieli majore, dar neplanificate. Din când în când, parca o mână nevăzută te îndeamnă să faci diverse cumpărături sau să oferi cadouri celor din jur. Fii prudent și controlează-ți pornirile, deoarece riscul de a rămâne fară un șfanț este mare. Este posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesională de la locul de muncă.

Vărsător

Ar trebui să te simți in formă, chiar daca pe alocuri vor mai interveni stări emoționale dificil de gestionat. Se pare ca hiba este la relatiile cu sefii sau cu oficialitatile la modul general. Evită conflictele gratuite! Tu esti cel care are ceva cu ceilalti, indiferent ce ti-ar oferi acestia sau oricât ar incerca să-ți intre in voie. Relaxează-te, plimbă-te in aer liber si bucură-te de toate!

Peşti

Ești retras astăzi și dornic de a fi numai în compania ta. Ești predispus la izolare și odihnă, de aceea evita activitățile solicitante și dialogurile de anvergură. Cineva din anturajul socio-profesional îți vă oferi informații prețioase vizavi de mersul lucrurilor în domeniul în care lucrezi. Totuși, filtrează cele aflate și nu te încrede chiar în oricine!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button