Expres

Horoscop 23 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 23 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Emotivitatea este accentuată și astfel reacțiile tale fata de evenimente și semeni sunt disproporționate. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, riști să strici relațiile cu cei apropiați. Relaxează-te și tine cont de sfaturile celorlalți. Spre seară vor apărea cheltuieli fie necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi.

Taur

Sunt momente bune pentru a-ți alcătui planuri de viitor, pentru a renunța la relații sau situații care nu iți mai sunt de folos. Ar fi bine să te orientezi spre oameni de buna calitate și spre situații care te ajuta în vreun fel să te dezvolți personal sau profesional. Vorbește despre tine și intențiile tale numai cu cei de încredere.

Gemeni

Relațiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi că astăzi să iei legătură numai cu acei în care ai încredere. Datorita acestor persoane sunt posbile dispute cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent și păstrează o echidistanta fata de țoață lumea. Spre seară te poți ocupa de treburi gospodărești, însă rezervă momente și pentru odihna.

Rac

Ziua este potrivită reevaluării situației socio-profesionale în care te afli. Imaginea publica, relațiile cu șefii, autoritățile sunt răscolite și greu de păstrat într-un climat armonios. Depinde numai de tine cum iți gestionezi aparițiile publice și contactele cu persoanele oficiale din mediul în care iți desfășori activitatea. Spre seară, relaxează-te alaturi de prieteni.

Leu

Mentalul iți este foarte activ astăzi. Gândurile dau năvală, informațiile vin din surse diverse, iar ceilalți te solicita din plin. Este bine să-ți selectezi atât discuțiile, cât și activitățile prioritare. Sunt posibile vesti din și despre străinătate. Deocamdată asculta ceea ce ți se spune, observa atent ce se petrece în segmentul legat de străinătate și lasă deciziile majore pentru următoarele zile.

Fecioară

Din nou este nevoie să te ocupi de chestiuni financiare comune cu alții, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relaționarea cu instituții financiare. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de pierderi, erori în documente și neînțelegeri de tot soiul. Răsfață-ți simțurile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzica sau abordează discuții filozofice cu cineva drag.

Balanţă

Relaționarea cu ceilalți te obosește mult. Ar fi bine să-ți rezumi contactele la strictul necesar. Posibil că partenerul de viață sau un colaborator să-ți facă reproșuri vizavi de faptul că ești foarte preocupat doar de tine, iar activitățile comune le-ai lașat de izbeliște. Seara sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la sensul lucrurilor dincolo de aparențe.

Scorpion

Este bine să-ți îngrijeșți sănătatea și astăzi. Oboseala acumulată, dar și o vulnerabilizare a sănătății, de fundal își vor spune cuvântul. Pe cât posibil folseste remediile bunicii, plimbările în aer liber și mai ales, înconjoară-te de oameni dragi și de încredere. Spre seară te vei simți mai bine, însă nu forță nota, chiar daca ceilalți te solicită mult.

Săgetător

Și astăzi relațiile sentimentale sunt tensionate. Fie că este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, oferă-le timpul și spațiul necesare pentru a-și duce traiul cum doresc. Deschide-ți sufletul spre nevoile și dorințele lor reale. Uneori, din prea multa iubire, apare riscul să blochezi mersul firesc al evenimentelor în care ești implicat alaturi de cei dragi.

Capricorn

Familia și mediul domestic îți atrag atenția și astăzi. Relațiile cu membrii familei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunavoință vei depăși orice neplăcere. Disputele ar putea porni de la filozofii de viață diferite. Fii înțelegător și accepta și alte puncte de vedere. Pe de alta parte, orientează-ți energia spre activități domestice de anvergura.

Vărsător

Și astăzi sunt momente bune pentru întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este că ai ocazia să iei legătură cu cei pe care vroiai demult să-i vezi sau să-i auzi. Chiar daca se pot isca și mici dispute pe teme cotidiene, treci peste și bucura-te de tot și toate. Seara îți sunt recomandate liniștea și confortul casei.

Peşti

Și azi se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot lua amploare, dar numai daca le acorzi tu importanta. Selectează-ți prioritățile și rezuma-te la strictul necesar. După-amiază ești invitat la întâlniri și dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Iți sunt favorizate discuțiile pe teme profesionale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button