Expres

Horoscop 22 februarie. Vărsătorii au probleme de comunicare, Peştii cheltuiesc sume importante

Horoscop 22 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua iți aduce o mare dorință de a fi în mijlocul celorlalți, de a ajuta pe țoață lumea, de a te bucura de tot ce te înconjoară. Se pare că ai planuri mărețe, gânduri nobile și posibilitatea de a le materializa. Însă ai grija mai mult de treburile tale și oferă-ți sprijinul numai la cererea expresa a celorlalți. Răsfață-te la cumpărături sau într-un salon de înfrumusețare.

Taur

Este bine să te odihnești ceva mai mult. Chiar daca este posibil să primești tot soiul de invitații, fie de la persoanele din anturajul profesional, fie din partea membrilor familiei, evita-le în mod politicos. Plimbările în aer liber, meloterapia, dialogurile cu cineva drag și de încredere, într-o atmosfera liniștită iți sunt de mare folos.

Gemeni

Sunt momente prielnice relaționării cu prietenii. Cu toate că sunt posibile răsturnări de situație deosebite, lasă-te antrenat de evenimente. Datorita unor bani sau bunuri, foarte ușor se pot isca discuții aprinse, chiar destrămări definitive ale unor relații mai vechi. Înțelept ar fi să te bazezi doar pe forțele tale și să te desprinzi rapid de oamenii care pretind că iți sunt prieteni.

Rac

Ești înconjurat de multă lume astăzi. Din segmentul profesional vin cele mai multe solicitări. Fii prudent, deoarece relațiile de munca stau pe un bulgare de dinamita. Te poți baza pe colegi, dar în nici un caz pe șefi. Chiar daca primești laude sau însărcinări noi, asta înseamnă probe. Selectează-ți cu grija, vorbele, gesturile și faptele.

Leu

Mentalul iți este foarte activ, asta însemnând că iți trec prin minte tot soiul de gânduri năstrușnice. Controlează-ți stările interioare, evita situațiile neplăcute și oamenii care te solicita prea mult. Astăzi, de mare folos iți sunt vizionarea unei piese de teatru, un film amuzant, o lectura de buna calitate sau vizitarea unei expoziții de arta.

Fecioară

Este o zi buna pentru a-ți verifica bugetul și a planifica cheltuielile cotidiene. Persoana iubita sau copiii pot profita de pe urma generozității tale, de aceea fii prudent. Ar fi bine să nu divulgi economiile tale. Pot apărea temeri legate de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii, însă sunt momente pasagere. Cu puțin efort și bună voință te vei descurca excelent.

Balanţă

Multe și mărunte provocări vin dinspre partenerul de viață sau de la colaboratori. Cineva din familie te poate sfătui în privință chestiunilor relaționale care vor interveni astăzi. Ar fi bine să renunți de buna voie la relațiile nepotrivite sau la acțiunile comune cu alții, care iți consuma prea mult timp și prea multe resurse.

Scorpion

Este o zi în care sănătatea este vulnerabila. Dorință ta de a muncii, indiferent ce program au ceilalți este în detrimentul tău. De aceea, odihnește-te, lasă grijile deoparte și răsfață-te cu bucate alese sau cu mici cumpărături alaturi de cineva drag. Evita spatiile aglomerate și discuțiile zgomotoase. Spre seara te vei simți mai bine.

Săgetător

Se conturează distracții alaturi de persoana iubita sau de copii. Posibil aceștia să răspundă cu greu dorinței tale de amuzament și relaxare. Stai de vorba cu cei dragi și asculta propunerile lor. Chiar daca își doresc cu totul altceva decât vrei tu, ai putea să cedezi și să vii în întâmpinarea lor. Îndreaptă-ți atenția și către o activitate sportiva sau spre un hobby.

Capricorn

Minunat ar fi să iți petreci ziua acasă, alaturi de membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale sau legate de faptul că ești foarte preocupat doar de tine în ultima vreme. Ia aminte la ce ți se spune și remediază lucrurile. Aranjează o reuniune surpriza pentru cei dragi și folosește-ți farmecul pentru a dizolva orice neplăcere.

Vărsător

Foarte ușor iți schimbi părerile astăzi, ba în unele privințe te contrazici singur. Astfel, comunicarea cu ceilalți este deficitara. Fii prudent, ordonează-ți gândurile și folosește cuvinte puține și directe. O discuție cu cineva din anturajul apropiat iți poate aduce informații utile vizavi de planurile tale socio-profesionale. Evita destăinuirile, atât ale tale, cât și pe ale altora!

Peşti

Se pare că ești nevoit să cheltuiești sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu alții. Totuși, analizează mai întăi situația, selectează-ți prioritățile și tine cont de sfaturile cuiva drag și de încredere. Foarte ușor poți confunda adevăratele valori și situații cu cele care nu merita investiții din niciun fel.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button