Expres

Horoscop 21 februarie. Taurii pot avea surprize mari, Vărsătorii ar putea să primească un sprijin financiar important

Horoscop 21 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Și astăzi sunt momente favorabile pentru meditații interioare, discuții de taină cu cineva de încredere din anturajul apropiat și pentru odihnă. La nevoie apelează la ceilalți pentru a-ți rezolva treburile cotidiene sau îndatoririle profesionale. Evita consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori de tot felul. Amintește-ți că cel mai bun terapeut pentru tine ești chiar tu.

Taur

De la prieteni poți avea surprize mari. Unii cunoscuți vechi te vor căuta, după multa vreme să converseze banalități cu tine. Alții te vor provoca pe teme diverse sau pe slăbiciuni ale tale care au ieșit la iveala undeva, cândva. Fii prudent și nu vorbi prea mult. Ia aminte la remarcile altora, oricât ar părea de năstrușnice. Spre seara, odihnește-te și gândește-te la evenimentele zilei.

Gemeni

Ești o mică vedetă și nu ai cum să eviți atenția celorlalți, care este îndreptată numai asupra ta. Dialogurile cu ceilalți, mai ales cele cu șefii sunt provocatoare și dificil de controlat. Vorbește numai când ești întrebat și rezuma-te la strictul necesar. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent. După-amiaza, sunt momente favorabile pentru destăinuri în familiei.

Rac

Este o zi în care poți discuta cu oameni erudiți, te poți interesa de subiecte filozofice și religioase. Iți vor ieși în cale exact persoanele de care ai nevoie, pentru a-ți rafina mentalul și îmbogăți bagajul educațional. Relațiile cu străinătatea sau demersurile pentru călătorii sunt alte aspecte reprezentative, mai ales după-amiaza. Rezerva-ți momente liniștite și lecturează o carte bună.

Leu

Cu ajutorul membrilor familiei sau al unor rude apropiate, astăzi vei reuși să achiți datorii sau să pui la punct documente specifice bunurilor patrimoniale. Chiar daca temerile privitoare la bugetul disponibil pentru investiții domestice sunt mari, faptul că primești sprijin și sfaturi bune din partea altora te vă impulsiona să mergi mai departe cu încredere. Spre seara, meditează la cele petrecute.

Fecioară

Privește la alții și la cum fac ei lucrurile. Poți învăța de la oricine, chiar daca pe moment te poți simți neplăcut sau nu înțelegi despre ce este vorba. Lasă-te purtat de evenimentele zilei și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Partenerul de viață sau, indiferent pe cine întâlnești astăzi, te vor ajuta să remodelezi acele laturi ale tale care ncecesita îmbunătățiri și nu le poți face singur.

Balanţă

Este multa forfota la serviciu. Ai spor în toate, elan, și mai ales o determinare interioara de nezdruncinat pentru a-ți rezolva cu bine îndatoririle profesionale. Fii prudent și dozează-ți eforturile, pentru că se pot evidenția niscai probleme de sănătate, mai ales la sistemul digestiv și la sistemul osos. Programarea unei consultații medicale este binevenita. Seara, liniștește-te în confortul casei.

Scorpion

Continui să fii preocupat de persoana iubita și de copii. Sunt relații bune, astfel că ar trebui să profiți de susținerea energetica a zilei pentru a te distra alaturi de ei. Pe alocuri se pot ivi discuții aprinse pe seama faptului că nu spui cu adevărat ceea ce gândești sau ceea ce planuiești. Simțurile celorlalți sunt ascuțite și a nu ai cum să te ascunzi prea mult. Împărtășește cu cei dragi atât bucuriile, cât și necazurile.

Săgetător

Segmentul domestic te atrage mult și astăzi. Ai șanse bune pentru a cădea la pace cu membrii familiei, cu neamurile și de a pune la cale planuri de îmbunatățire a condițiilor existente în spațiul de locuit. Ai spor și succes la curățenii, la remedierea defecțiunilor instalațiilor de apa și la achiziționarea unor bunuri necesare casei. Seara, aduna-i pe cei dragi la o suetă. Țoață lumea îți vă aprecia gestul.

Capricorn

O zi excelentă pentru a continua taifasul cu persoanele din anturajul apropiat. Poți primi informații valoroase, sfaturi importante, dar și tu la rândul tău poți sprijini pe cineva drag într-o chestiune personala delicată. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine personal și despre slăbiciunile tale. Unii te-ar putea cataloga greșit, pe baza unor judecați pripite. Călătoriile pe distante scurte sunt importante.

Vărsător

Se pare că vei cheltui ceva bani fie pentru un demers profesional important, fie pentru a-ți imbuntati imaginea în ochii celorlalți. Ești subiectiv în aprecierile personale, așa încât evita să pleci urechea la tot ce iți șoptesc unii și alții, la întâmplare. Investește în lucurile de care ai stricta nevoie. S-ar putea să primești sprijin financiar important de la serviciu sau de la cineva drag și de încredere.

Peşti

Ești pornit pe fapte mari astăzi, doar că iți este greu să renunți la unele idei, concepții sau relații care te țîn în loc și îți obstructionează progresul. Orientează-te spre priorități și nu te lasă influențat de părerile altora. Mergi la un salon de întreținere corporala, cumpără unele obiecte dragi sufletului tău sau stai de vorba cu cineva drag. Ai farmec, răbdare cu ceilalți și astfel vei obține aplauze.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare