Expres

Horoscop 21 decembrie. Se conturează cheltuieli mari pentru…

Horoscop 21 decembrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Sufletul tău este dornic de rafinare și de dialoguri cu persoane erudite. Vizitarea târgurilor de sezon, lecturarea cărților filozofice sau spirituale îți aduc informații noi și chiar prieteni. Călătoriile sunt o temă importantă, dar factorul neprevăzut îți poate strica planurile. Prudență la drum! Spre seară, planifică activități culturale pentru întreaga lună.

Taur

Chestiuni financiare comune cu alții! Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea să descoperi ceva nereguli în documentele financiare, însă cu prudenta și discernământ le poți rezolva fară probleme. Energia viatala este scăzută, așa încât dozează-ți eforturile și ocupa-te doar de priorități. Detașează-te de forfota cotidiană!

Gemeni

O zi bună de a te ocupa de relațiile parteneriale și de colaborări. S-ar putea că partenerul de viață să-ți reproșeze atitudinea ta din ultima vreme. Folosește-ți șarmul, explica-te în cuvinte puține, dar esențiale și fii mai receptiv la nevoile celuilalt. Colaborările în care ești implicat pot suferi diverse răsturnări de situație. Raportul dintre muncă și răsplata este în favoarea muncii.

Rac

Activitățile de rutină te solicită mult, atât acasă, cât și la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, ai senzația că muncești doar tu, însă este doar o senzație. Sănătatea fluctuează, deci fii prudent. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Dozează-ți eforturile, fii mai discret și nu raspunde la provocări. Spre seara te vei simți mai bine.

Leu

Relațiile sentimentale sunt predominanta zilei. Se pare că aceste tipuri de relații din viață ta sunt în continua transformare și parca nimic nu se leagă. Recomandabil este să nu dai frâu liber stărilor de moment și să-ți temperezi emotivitatea. Gustul dulce-amar este prezent, însă tocmai el este farmecul acestei perioade. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Fecioară

O zi buna de a te ocupa de treburile gospodărești. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de conflictuale, dar la finalul zilei se poate ajunge la un consens. Atenție la problemele de sănătate sau sociale ale unui membru al familiei! Recomandabil este să-ți faci un bilanț al bunurilor patrimoniale, întrucât exista ceva nereguli în documente sau în acordurile verbale cu rudele.

Balanţă

Ziua iți este ocupata cu multe drumuri. Unele sunt în interes personal, altele poți fi nevoit să le faci în interes de serviciu. Formele de instruire pe termen scurt revin în atenția ta, existând varianta înscrierii la unele cursuri sau finalizarea celor în care ești deja implicat. Se recomanda multa prudenta în toate activitățile desfășurate. În a doua parte a zilei, relaxează-te.

Scorpion

Se conturează cheltuieli mari. Fii prudent și drămuiește-ți banii! Sunt șanse să primeșți cadouri și recompense mărunte, dar utile. Banii câștigați din munca proprie sunt destul de putini, așa încât bine este să cheltuiești doar strictul necesar. Tonusul iți este scăzut. Este momentul să-ți schimbi scara valorilor și să-ți îndrepți atenția și către domeniile spirituale ale vieții.

Săgetător

Cheful de viață și energia pe care le emani astăzi îi vor ajuta și pe cei din jur să se bucure de tot și toate. Ai inițiative bune mai ales în ceea ce privește casa și familia. Totuși, bine este să te ocupi doar de propria-ți persoana. Vizitează saloane de întreținere corporala, înscrie-te la cursuri de dezvoltare personala, relațională sau de limbi străine.

Capricorn

Dorință de retragere din iureșul vieții este accentuată. Sănătatea fluctuează, putându-se evidenția afecțiuni de tot felul. Dozează-ți eforturile, ocupa-te doar de activitățile ușoare, iar comunicarea cu cei din jur să fie limitată. Pot apărea situații neplăcute în relațiile de serviciu, dar prudenta și discernământul te pot feri de acestea. Odihnește-te mai mult!

Vărsător

Prietenii și protectorii iți sunt alaturi întreagă zi. Întâlniri, discuții, sfaturi, soluțiile bune – toate vin către tine pentru a-ți deschide noi orizonturi. Selectează cu atenție informațiile primite, deoarece unele nu îți sunt de folos. Relațiile cu unii apropiați pot fi conflictuale, dar sunt momente pasagere. Spre seara este posibil să-ți scadă energia vitală.

Peşti

Eșți o mică vedetă în anturaj, astfel că mulți vor fi cu ochii pe tine. Sunt posibile altercații cu șefii, oficialitățile momentului, însă eșți suficient de pregătit să depășeșți totul cu bine. Unii șefi ți-ar putea reproșa faptul că ești interesat doar de problemele tale, iar îndatoririle sociale le-ai trecut într-un plan secundar. Relaxează-te la o șuetă alături de cei dragi.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button