Expres

Horoscop 20 ianuarie. Taurii pot plănui o minivacanță, pentru Raci e o zi delicată

Horoscop 20 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ești foarte solicitat de către ceilalți și vă trebui să faci fata, atât dialogurilor cu persoane importante, cât și reuniunilor de familie. Fiind foarte creativ și inspirat, mulți doresc idei și sfaturi de la tine, luandu-te totodată drept model demn de urmat. Nu te culca pe laurii victoriei și fii în continuare discret și muncitor.

Taur

Este o zi buna pentru a plănui o minivacanță alături de familie. Poți visa cu ochii deschiși la o călătorie departe de casa, în străinătate. Singurele piedici pot apărea numai din partea ta. Ești combativ și refractar vizavi de alții și de aici se pot isca, fară rost, conflicte interminabile. Fii înțelegător cu ceilalți și bucura-te de sezonul rece.

Gemeni

Gândurile iți sunt atrase de bugetul disponibil comun cu alții. Sunt posibile cheltuieli neașteptate fie pentru cadouri, fie pentru achitarea unor facturi și taxe restante. Ai dori să ai mai mulți bani și să poți cheltui fară restricții. Ai încredere că te vei descurca cu toate. Simpla ta prezenta alturi de cei dragi vă aduce bucurie.

Rac

Este o zi delicată la capitolul relații parteneriale. Din cauza cheltuielilor abundente din aceasta perioada, partenerul de viață iți poate face tot felul de reproșuri. Cu putina bunavoință îi poți explica gesturile pe care le-ai făcut și le faci în continuare pentru cei dragi. Fii înțelegător cu ceilalți și accepta și alte opinii. Seara aduce alinare și voie bună.

Leu

Se pare că ai multe treburi de făcut, fie că te afli acasă, fie că mergi la serviciu. Numai de tine depinde gestionarea eficienta a tuturor sarcinilor propuse pentru astăzi. Ai grija însă și de sănătatea ta, deoarece sunt posibile neplăceri legate de sistemul respirator și de sistemul uro-genital. Odihnește-te din când în când și accepta ajutorul celorlalți.

Fecioară

Te pregătești de distracții și întâlniri cu cei dragi. Fluctuațiile sentimentale te pot necăji mult, de aceea fii prudent și alege-ți cu grija vorbele și gesturile. Copiii sau persoana iubita au alte planuri fata de cele propuse de tine și astfel, foarte ușor se poate ajunge la contradicții. Tine cont de doleanțele celorlalți și ai încredere că totul vă fi minunat.

Balanţă

În familie este multa forfotă, deoarece se conturează reuniuni pentru rude și prieteni. Însă, tu parcă ai dori cu totul altceva. Depune eforturi și intra în atmosfera vesela a celorlalți și lasă grijile deoparte. Chiar daca membrii familiei propun alte activități decât vrei tu, ai încredere în ei și alătură-te lor. Seara aduce cântec, joc și voie bună.

Scorpion

Multe întâlniri și dialoguri au loc astăzi. Atât rudele apropiate, prietenii, cât și colegii de munca te vor căuta fie pentru a sporovăi pe diverse teme, fie pentru a-ți cere sfaturi. Evita să-ți spui părerile vizavi de acțiunile altora și, de asemenea, ai grija ce povestești despre tine și intențiile tale, deoarece exista riscul să fie ceva folosit împotrivă ta.

Săgetător

Ziua aduce cheltuieli pentru traiul cotidian, dar vor intra în discuție și achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Posibil să cumperi ceva sau să faci anumite comisioane pentru cineva aflat în străinătate. Alcătuiește o lista de priorități și apoi pornește la drum pentru a le rezolva. Ai grija să cumperi și pentru sufletul tău un cadou. Merita din plin!

Capricorn

Este o zi excelentă pentru că ai șanse deosebite de a te înoi, de a scăpa de situațiile și relațiile nepotrivite, de a privi totul cu alți ochi. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar, folosindu-ți farmecul nativ vei reuși să aplanezi orice divergenta. Rezerva-ți momente de gândire și alcătuiește-ți planuri personale și profesionale noi. Seara aduce veselie alaturi de cei dragi.

Vărsător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți rezolvi treburile discret și în ritmul tău. Energia vitala este la cote joase, existând riscul să obosești sau chiar să se evidențieze unele afecțiuni vechi. Relaționând cu ceilalți, atât cât poți, vei afla multe lucruri interesante și utile, în special pentru segmentul profesional. Partenerul de viață te poate ajuta mult.

Peşti

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Pe de o parte, este rost de a aranja, cu succes, programul următoarei vacanțe. Însă pe de altă parte, sunt șanse bune de a pune la punct chestiuni profesionale importante. Îmbină echilibrat utilul cu plăcutul! Spre seara se conturează întâlniri amuzante cu cei dragi. Lasă grijile deoparte și bucură-te de toate!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button