Expres

Horoscop 20 februarie. Lună Nouă în Pești

Horoscop 20 februarie. Lună Nouă în Pești este o oportunitate de a ne pune o dorință. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua iți aduce dorință de interiorizare și cufundare în gânduri. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, astfel că ar fi bine să păstrezi o anumită distanta și să relaționezi strict în limitele necesare. Odihnește-te, gândește-te la planuri noi, atât în profesie, cât și plan personal, fară a te gândi și la modalitățile de obținere a ceea ce dorești. După-amiază, te vei simți mai bine, iar compnaia celor dragi te vă înveseli mult.

Taur

De la și prin prieteni pot apărea surprize interesante. De fapt este vorba despre atitudinea pe care o ai tu fata de aceste persoane și cât de apropiat te simți fata de ei. Detașează-te, nu pleca urechea la tot ce auzi și fii ferm în scopurile tale. Puterea ta interioara este uriașa, astfel că nu ai nevoie de sprijinul altora deocamdată. Partenerul de viață sau unul dintre colaboratori te pot învață de bine.

Gemeni

La serviciu se conturează discuții și întrevederi cu șefii. Se vor putea pune la punct strategii noi de lucru, remedia punctele slabe ale activității profesionale și chiar poți obține o promovare. Insă, fii prudent și anlizează bine lucrurile. Exista riscul să te încarci cu responsabilități care sunt dificil de dus la bun sfârșit. Important este că beneficiezi de susținerea șefilor și chiar a unora dintre colegi.

Rac

Multa lume vă dori astăzi să stea de vorba cu tine, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozează-ți reacțiile și vorbele, întrucât sunt șanse să vorbești prea mult și fară rost. Activitățile comune cu persoana iubita sau cu copiii au succes, daca demonstrezi răbdare, toleranta și înțelegere. După-amiaza, relaxează-te în confortul casei și în compania celor dragi.

Articole asemănătoare

Leu

În prima parte a zilei ești preocupat de aspectele financiare comune cu ceilalți. Sunt momente bune de a-ți achita facturile sau alte tipuri de datorii, fară teama că rămâi cu bani putini. Ai suficiente resurse materiale și, în plus, sprijinul moral al celor dragi, astfel încât să te descurci onorabil cu toate. Spre seară, ți-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, un film sau o discuție elevată cu cineva drag.

Fecioară

Este o zi care poate aduce multe surprize în relațiile parteneriale. Scânteia pornește de la tine, așa încât ar fi mai bine să te controlezi. Ceilalți nu pot tine pasul cu tine în acțiunile voastre comune și asta te poate necăji destul de mult. Ai răbdare, fii tolerant, pentru că exista riscul să strici relații și situații bune. Explica-le celorlalți cum dorești să se desfășoare lucrurile și vei vedea că te vor înțelege și urma îndeaproape.

Balanţă

Începi săptămână în forță, propunându-ți să rezolvi multe treburi, atât la serviciu, cât și acasă. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, întrucât în umbra mocnesc conflicte serioase. Evita suprasolicitatrile, dar și supraestimările personale! Pe de alta parte, sănătatea este vulnerabila și este posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale, în special pe segmentele sistemului digestiv.

Scorpion

Te poți ocupa cu succes de persoana iubita sau de copii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de acțiuni comune, recreative sau pentru a rezolva chestiuni personale care trenează de multa vreme. Cei dragi se pot opune propunerilor tale, însă ai răbdare și ascultă-i. Vei descoperi lucruri interesante și folositoare. Relaxează-te, înveselește-te și amuza-i și pe alții cu glume bune.

Săgetător

Este o zi buna de petrecut acasă, în mijlocul membrilor familiei. Aduna-i la o masa festivă, plănuiește vizite la rude, în locurile natale și ia legătură cu cei dragi pe care fie nu i-ai mai văzut demult, fie nu mai știi nimic despre ei. Nostalgia vremurilor trecute are un rol important și o poți fructifica rafinându-ți concepțiile, ideile și atitudinea fata de segmentul familial și implicațiile lui.

Capricorn

Săptămână debutează cu multe discuții și întâlniri cu tot felul de persoane. Unii fac parte din anturajul apropiat, alții sunt din segmentul profesional în care activezi. Amalgamul de informații și peripeții care apare astăzi pe neașteptate în preajma ta te poate obosi pe de o parte, dar și bulversa, pe de alta. Liniștește-ți gândurile, evita provocările și nu te hazarda în discuții ample sau promisiuni fară acoperire.

Vărsător

O zi interesanta la capitolul financiar. Ai șanse să primești bani de la locul de munca, respectiv salariul sau o primă. Chiar daca observi că alții căștiga mai mult decât tine, nu te hazarda în discuții pe aceasta tema. Sunt aspecte ale muncii lor pe care tu nu le știi sau le știi parțial. Ocupa-te strict de treburile tale, cheltuiește doar pe cele necesare și ai încredere că beneficiezi de suficiente resurse materiale.

Peşti

Sunt momente favorabile pentru a declanșă schimbări importante în viață ta. Începe cu propria-ți persoana și termina cu domeniul profesional. Iți poți rearanja înfățișarea, îmbunătăți sănătatea și stilul de viață sau te poți orienta spre relații de buna calitate. Totul este să nu ai pretenții de la ceilalți să facă acum ceea ce faci tu. Implica-te numai în treburi ușoare și concentrează-te pe interesele tale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare