Expres

Horoscop 20 februarie. Leii au nevioe de odihnă, Balanţele au o zi grea la locul de muncă

Horoscop 20 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Treburile gospodărești și rezolvarea doleanțelor membrilor familiei reprezintă temele importante ale acestei zile. Alcătuiește-ți un program al priorităților, deoarece este posibil să fii solicitat și în segmentul profesional. Un șef îți va trasa sarcini de lucru urgente și nu vei avea cum să-l refuzi. Seara aduce liniște și voie bună acasă, alături de cei dragi.

Taur

Ziua îți oferă multe drumuri pe distanțe scurte, fie pentru a vizita rude și prieteni, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. Comunicarea este importantă, astfel că toată lumea vă fi atentă la ceea ce transmiți verbal sau nonverbal. Schimbul de informații este benefic. Reține cele aflate și gândește-te la ce îți folosesc.

Gemeni

Horoscop. Este o zi favorabilă cumpărăturilor, dar și pentru a achita facturi și taxe restante. Pe de o parte, este posibil să primești salariul sau o primă. Însă, pe de alta parte, o ruda apropiata, partenerul de viață sau un coleg de serviciu te pot sprijini financiar exact cum ai nevoie în perioada pe care o traversăm. Fii chibzuit și cheltuiește strictul necesar.

Rac

Ocupă-te numai de tine și de treburile tale personale. Ai șanse să-ți alcătuiești planuri de viitor, să-ți îmbunătățești relațiile, înfățișarea și chiar programul de viață. Te poți inspira din experiențele altora sau poți asculta sfaturile și îndemnurile celor dragi. Fii deschis la schimbare, pentru că o astfel de atitudine va antrena în viață ta situații benefice.

Leu

Horoscop. Ți-ar prinde bine ceva mai multă odihnă, discreție și dialog interior. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa de sănătate, a găsi variante naturiste de îmbunătățirea a stării tale generale și a discuta cu specialiști în sănătate. Plimbările în aer liber, dieta potrivită și somnul sunt alte remedii utile în perioadă pe care o traversăm.

Fecioară

Ești căutat de prieteni, dar și cei dragi vor dori compania ta. Unii își vor oferi sprijinul în proiectele tale profesionale, iar alții îți vor propune reuniuni amuzante, specifice sezonului rece. Analizează fiecare sugestie și nu te grăbi în luarea deciziilor. O ieșire în oraș, o vizită la cineva apropiat sau vizionarea unui spectacol de teatru te liniștesc mult.

Horoscop. Balanţă

Horoscop. Ești solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de către alti reprezentanți oficiali. Este bine să te concentrezi pe ceea ce ai de rezolvat și, la nevoie, poți cere sprijinul colegilor de lucru. Sunt șanse bune de obține o promovare, bani în plus la salariu sau macar aprecierile tuturor. Fii modest și ocupă-te serios în continuare de îndatoririle tale.

Scorpion

Temele filozofice și spirituale reprezintă atracția zilei pentru tine. Dorința de rafinare sufletească este mare și ușor de satisfăcut. Lecturarea cărților deosebite, vizionarea unui film de top, a unui spectacol de teatru, vizitarea unor târguri de sezon sau a unei expoziții de arta îți aduc informații noi și de mare folos. Antrenează-i și pe cei dragi în astfel de activități.

Săgetător

Horoscop. Zi importantă la capitolul financiar, pentru că ai șanse bune de a achita facturi sau servicii de care dorești să beneficiezi. Ai dori să cheltuiești ceva bani numai pentru nevoile sau mofturile tale, dar se pare că bugetul disponibil nu îți permite. Controlează-ți stările de spirit și folosește atât cât ai deocamdată. Partenerul de viață sau colaboratorii te pot spijini material.

Capricorn

Astăzi ai șanse minunate de a gestiona relațiile parteneriale în beneficiul tău. Posibil să respingi propunerile sau opiniile celorlalți, fapt care poate angrena neplăceri serioase pe termen lung. Fii prudent și înțelegător cu toată lumea. Ai farmec în vorbe, emani o energie aparte și mulți vor dori să-ți fie în preajmă. Bucură-te de tot ce ți se întâmplă!

Vărsător

Horoscop. Se conturează multe activități mai ales la serviciu. Ar fi bine să rezolvi prioritățile și să nu te implici din propria inițiativă în treburile altora. Sănătatea este vulnerabilă, dar cumva din umbră primești susținere bună. Poți afla un remediu favorabil unei afecțiuni vechi sau poți discuta cu un specialist în sănătate despre îmbunătățirea stării tale generale.

Peşti

Horoscop. Ai dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau copiii. Se pare că cei dragi au cu totul alt program sau altă stare de spirit și nu îți pot răspunde pe măsura așteptărilor tale. Fii înțelegător cu ceilalți și adaptează-te nevoilor sau doleanțelor lor. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre activități de tipul hobby sau întâlnește-te cu prietenii.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button