Expres

Horoscop 2 octombrie. Zodiile care trebuie să evite consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale

Horoscop 2 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt preocuparea ta de astăzi. S-ar putea să primești o sumă de bani restantă sau un cadou de la cineva apropiat. Totodată afli vești interesante legate de salarizarea ta sau de condițiile de lucru. Nu te necăji vizavi de ce se spune în preajma ta, pentru că mai tărziu vor apărea răsturnări de situație.

Taur

Ziua o începi cu mult elan și dorință de a rezolva treburile restante de săptămânile trecute. Energia vitală îți fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplăceri serioase legate de sănătatea întregului organism. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și evită să te implici în treburile altora. Fii prudent în relațiile sentimentale! Sprea seară, rezervă-ți momente de a te ocupa de un hobby.

Gemeni

Horoscop. Ești retras și greu observabil astăzi în peisaj. Sănătatea ta se află într-un mic impas. Fii atent în special la sistemul respirator și cel digestiv. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Rac

Ziua este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Chiar dacă se vor isca discuții controversate sau neplăceri, de reținut că sunt pasagere. Te poți bucura de informații interesante din partea unui protector. Atenție că foarte ușor ai putea confunda o relație de prietenie cu una amoroasă! Spre seară, lărgește-ți orizontul cunoașterii lecturând o carte bună sau vizionând un film bun.

Leu

Horoscop. Luminile rampei vor fi ațintite asupra ta astăzi. Sunt posibile discuții zgomotoase cu un șef sau cu persoane oficiale. Primești reproșuri, dojeni, însă nu toate sunt îndreptățite. Este adevărat că ai și tu o parte din vină că s-a ajuns aici, dar ai șanse mari să remediezi situația. Explică-ți acțiunile și deciziile în cuvinte puține, dar concise. Cheltuiește prudent! Poți primi favoruri de la un loc de muncă.

Fecioară

Începutul săptămânii îți aduce vești de peste mări și țări, de la rude sau prieteni plecați în străinătate. Controlează-ți reacțiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evită să iei decizii, să faci promisiuni sau planuri majore. După-amiază, relaxează-te cu o piesă de teatru, un film deosebit sau lecturează o carte amuzantă.

Balanţă

Horoscop. Este o zi potrivită achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent chitanțele sau documentele ce vizează bani și bunuri, pentru că sunt posibile nereguli. De evitat investițiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de altă parte, detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și abordează evenimentele din jurul tău și prin prisma planurilor divine. După-amiază invită un prieten drag la o șuetă într-o cafenea.

Scorpion

Relațiile parteneriale îți pot crea neplăceri. Reproșurile primite sunt legate de faptul că ești ocupat mai mult cu prietenii, cunoscuții sau hobby-urile tale. Ascultă atent doleanțele partenerului de viață sau colaboratorilor și remediază situația cât mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine să nu pui la suflet, dar nici să neglijezi ce se petrece astăzi.

Horoscop. Săgetător

Horoscop. Începi săptămâna în forță, cu multă treabă la serviciu. Însă pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că îți scade elanul și puterea de a lucra. Dozează-ți eforturile, pentru că în zilele următoare s-ar putea să reiei activitățile de astăzi. Pe de altă parte, organismul este obosit și se pot accentua neplăceri legate de sistemul respirator. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Capricorn

Horoscop. Ești pus pe șotii, iar cheful de distracții și aventuri este foarte vizibil. Pe de altă parte, inima ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucura de clipele petrecute alături de tine, pentru că îi vei face să se simtă bine. Fii prudent, pentru că sunt momente pasagere pe care mai tărziu le poți regreta. Copiii și problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei.

Vărsător

Astrele îți recomandă să vorbești mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodărești și pentru a face planuri de îmbunatățire a spațiului locativ. Totuși nu pune prea multă bază pe ce se discuta astăzi, deoarece mai tărziu pot apărea răsturnări de situație. Nostalgia trecutului te învăluie pe neașteptate. Organizează o întălnire cu cei dragi și deapănă amintiri din copilărie.

Peşti

Horoscop. Se întrezăresc mai multe drumuri scurte astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni și rude apropiate sau ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Chiar dacă întâmpini neplăceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de altă parte, formele de instruire personală sau profesională pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor sau promisiunile de orice fel!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button