Expres

Horoscop 2 martie. Provocări pentru Balanţe, Gemenii au o zi interesantă la capitolul financiar

Horoscop 2 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Acasă în familie este rost de discuții tensionate și de multe treburi gospodărești. Atmosfera familiala este încărcată, deoarece fiecare membru are problemele sale și țoață lumea dorește să se impună în fata celorlalți. Călătoriile la rude sau în locurile natale sunt o alta tema importanta a zilei. Liniștește-te și ai răbdare cu fiecare persoana draga. Vei primi sprijinul și afecțiunea lor.

Taur

Ai multe de discutat cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că vei folosi orice mijloc de comunicare. Cu unii te vei întâlni fie pentru a tăifăsui din amuzament, fie pentru a stabili proiecte profesionale comune. Fii prudent și vorbește strictul necesar. Exista riscul să folosești tonuri înalte, vorbe dure și gesturi necontrolate. Interlocutorii tăi se pot speria și îndepărtă de tine.

Gemeni

O zi interesantă la capitolul financiar. Ți s-ar putea rotunji veniturile în urma eforturilor depuse la locul de munca. Tentația de a cheltui mult pe mofturi personale și cadouri pentru cei dragi este mare și paguboasă. Orientează-te spre lucrurile importante și gândește-te să pui și ceva bani deoparte. Cineva drag se vă gândi la tine și iți vă oferi un cadou sau un favor valoros.

Rac

O zi cu multa agitație, în care simți că ai putea muta munții din loc. Lasă-i mai bine la locul în care se afla și tu concentrează-te pe nevoile tale personale imediate. Poți opera multe schimbări în viață ta, daca te așezi la masa trativelor tu cu tine și îți analizezi pe îndelete situația. Evita să te implici neinvitat în treburile altora. Spre seara, rezerva-ți momente pentru o plimbare în aer liber.

Leu

Eșți retras și putini sunt aceia care-ți pot intra în grații. Pe de alta parte, se pot evidenția afecțiuni ale sistemului osos și digestiv, astfel că fii prudent. Evita eforturile mari și locurile aglomerate. O discuție secretă cu cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații bune, fie pentru îmbunătățirea sănătății, fie pentru a depăși neplăcerile profesionale.

Fecioară

Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sunt foarte interesante și importante pe termen lung. Este rost de noutăți în ceea ce privește implicarea ta în proiecte profesionale noi și de mare anvergură. Deocamdată, testează situația adună informații și lasă deciziile majore penru zilele următoare. Se recomandă răbdare, detașare de provocările altora și cultivarea încrederii în intuiția ta.

Balanţă

Se întrezăresc provocări în relațiile cu șefii sau cu alti reprezentanți oficiali. Poziția ta sociala, imaginea în ochii celorlalți pot fi zdruncinate, fie de discuții tensionate, fie de gesturi necontrolate. Fii prudent și tolerant cu toată lumea. Numai de tine depinde bunul mers al lucrurilor oriunde te-ai afla. Alege vorbe potrivite și oferă explicațiile care ți se cer.

Scorpion

Au succes astăzi demersurile specifice aranjării unei călătorii îndepărtate sau pentru a stabili un program de instruire personala și profesionala. Ești hotărât să te ocupi de activitățile propuse, însă pot apărea piedici greu de anticipat. Lasă loc și pentru neprevăzut și adaptează-te situațiilor ivite. După-amiaza, rasfață-te cu o lectura buna sau cu un film amuzant.

Săgetător

Este rost de cheltuieli pe taxe, facturi, moșteniri sau partaje. Datoriile trebuie achitate la timp, iar acum se pare că este un moment scadent. Ai încredere că vei reuși să rezolvi toate chestiunile financiare stresante. La nevoie, sfătuiește-te cu diverși specialiști financiari și alcătuiește planuri de investiții sau economii pe termen lung. Și partenerul de viață sau un colaborator te pot sprijini.

Capricorn

Capitolul partenerial este răscolit, astfel că se pot destrăma unele foarte rapid și fară prea multe explicații. Cumva, ceilalți sunt de vina, de aceea urmărește atent ce se petrece și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. Mai delicata este relația cu partenerul de viață, pentru că se încheie o etapa importanta a relației, în care s-au petrecut multe și mărunte.

Vărsător

Ai mult de lucru la serviciu, fiind posibil să călătoreșți în interes profesional. Este bine să-ți ordonezi programul, astfel încât să te ocupi pe îndelete de sarcinile tale. Ai grija și de sănătate, întrucât organsimul este obosit și ar avea nevoie de îngrijiri. Evita, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihnește-te și bucura-te de compania celor dragi.

Peşti

Sunt posibile răsturnări de situație în plan sentimental, de aceea evita să aștepți sau să ceri prea multa afecțiune din partea celor dragi. Ar fi bine să accepți și opiniile altora. Animozitățile se pot ameliora daca depui eforturi și ești răbdător. După-amiaza sunt momente bune pentru activități recreative și pentru un hobby. Distrează-te, antrenează-i și pe ceilalți în activități amuzante.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button