Expres

Horoscop 2 februarie. Stări amestecate pentru Raci, zi cu activități ușoare și relaxare pentru Scorpioni

Horoscop 2 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Dorul de atmosfera casnică din copilărie este accentuat, astfel că ai putea să-ți planifici vizite în locurile natale, discuții cu neamurile dragi sau să răsfoieșți un album cu fotografii. Amintește-ți numai situațiile fericite, iar pe cele neplăcute, deocamdată pune-le într-un ungher al sufletului tău. Din fiecare moment al vieții ai șanse minunate pentru a învață cate ceva, indiferent ce stări de spirit sunt implicate.

Taur

Ziua anunță multe călătorii pe distante scurte, dar și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, nu pleca urechea la tot ce auzi, întrucât sunt multe distorsiuni în mentalul fiecărui individ. Contextul astral predispune la activități ușoare, discuții banale și forfota. Divergența opiniilor este accentuata, mai ales în sfera profesionala, deci fii prudent și nu te hazarda în polemici inutile.

Gemeni

Te poți bucura de cheltuieli făcute în magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tău. Însă, este bine să-ți alcătuiești o lista de priorități și abia apoi să începi cumpărăturile. Invita un prieten drag să te însoțească și astfel poți primi și sfaturi bune vizavi de ceea ce dorești să achiziționezi. După-amiaza este favorabila tratamentelor corporale, plimbărilor în aer liber și odihnei. Evita să-ți divulgi secretele personale!

Rac

Stările tale sunt amestecate, astfel că poți întâmpina amânări sau întârzieri în activitățile tale personale. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie. Stabilește-ți prioritățile zilei și apoi apucă-te de lucru. La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate și de încredere. Chiar sunt șanse să fii ajutat mult și bine. Totul este să accepți și să te bucuri de tot ce este în jurul tău.

Leu

Dialogurile și situațiile în care ești implicat astăzi au o nota de mister, greu de pătruns. Este posibil să te simți incomod, indiferent unde te afli sau ce faci. Sunt momente pasagere, cu o energie astrală aparte, care te predispune la fluctuații sufletești și emoționale. Evita îngrijorările și ai încredere că vei depăși totul cu bine. După-amiaza te vei simți mai bine. Plimba-te în aer liber și odihnește-te suficient.

Fecioară

Tentația de a te încrede mai mult în prieteni, decât în membrii familiei sau în persoana iubita este mare și nerecomandabilă astăzi. Vorbele unora te pot necăji profund, însă retine numai ce iți este de folos. Se vehiculează multe informații banale în preajma ta, iar tu ar trebui să faci o selecție drastica, fară a sta prea mult pe gânduri. Acum poți avea încredere numai în persoanele deja verificate în ultima vreme.

Balanţă

Privește atent ce se petrece în segmentul profesional și mai ales depune eforturi să înțelegi cum te privesc ceilalți. Într-un moment de neatenție sau de sinceritate, cineva din anturajul socio-profesional iți vă spune foarte clar cum ești perceput de către ceilalți. Ia aminte la cele aflate astăzi și gândește-te cum ți-ai putea îmbunătăți acele aspecte neplăcute. Seara iți vei găsi liniștea alturi de membrii familei.

Scorpion

Rezerva-ți aceasta zi numai pentru activități ușoare și pentru relaxare. Lecturează cărți bune, vizionează filme de top sau discuta cu cineva drag, pe teme banale. Procesele mentale sunt încetinite, astfel că este posibil să-ți fie greu să rezolvi chestiuni importante sau să participi la activități de anvergura. O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Nu da crezare oricărei informații, înainte să o verifici.

Săgetător

Privește dincolo de aparențele cotidiene și evita să-ți faci prea multe griji legate de neajunsurile materiale. Subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate, astfel că exista riscul să-ți subapreciezi situația personala în care te afli. Daca ești sincer cu tine vei constata că ai exact cât îți trebuie, atât din punct de vedere financiar, cât și relațional. Partenerul de viață sau o ruda apropiata iți pot cere bani cu împrumut.

Capricorn

Ești tentat să privești prea mult la ceea ce fac și spun ceilalți. Pe de o parte, este bine pentru că poți găsi lucruri interesante de învățat. Însă, pe de alta parte, există riscul să depui cam prea multe eforturi de a atrage privirile asupra ta. A ieși acum în evidență este păgubos, deoarece ești instabil emoțional și ai șanse mari să gafezi. Bucura-te de prezenta celorlalți și implicat-te în activități comune cu aceștia.

Vărsător

O zi cu multe activități de rutină, atât la serviciu cât și acasă. Iți sunt favorizate demersurile secrete și planificarea programului personal și profesional pentru următoarele zile. Sănătatea este vulnerabila, astfel că ai fi tentat să apelezi la un consult medical de specialitate. Evita analizele și consultațiile medicale, pe cât posibil, deoarece sunt momente pasagere și te poți obloji cu niscai ceaiuri, o alimentație ușoară și mult somn.

Peşti

Cei dragi îți intră în voie ceva mai greu astăzi. Modul în care-ți manifești afecțiunea fata de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent. Ești tentat să asculți mai mult de prieteni și să te implici în activități comune cu aceștia. Cu puțin efort vei putea găsi o soluție de mijloc, în așa fel încât să te ocupi serios de țoață lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button