Expres

Horoscop 19 ianuarie. Este rost de distracții pentru Lei

Horoscop 19 ianuarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învățare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea poate apărea șansă de a călători peste mari și tari, în cazul în care ai plănuit așa ceva mai demult. Singurele piedici se datorează bugetului disponibil pentru cheltuielile survenite astăzi. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate!

Taur

Ziua este favorabilă verificării bugetului și achitării datoriilor. Indiferent la cine ai restanțe de plătit ar fi bine să te mobilizezi și să le rezolvi. Pot apărea cheltuieli neașteptate pentru rude, partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Selectează prioritățile și trasează un plan financiar pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

Gemeni

Relaționarea cu ceilalți iți poate crea niscai probleme, însă sunt pasagere. Este bine să iei aminte la spusele și acțiunile celorlalți, pentru că ai multe lucruri interesante și utile de învățat de la și prin aceștia. Colaborările profesionale sunt incerte, din cauza jocurilor de culise existente. Fii prudent și discret în relațiile profesionale, chiar daca este vorba de distracții comune.

Rac

Eșți preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar și daca mergi la serviciu ai multe și mărunte de făcut. Ai spor și succes în tot ce ți-ai propus să faci astăzi, dar nu exagera cu eforturile. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te odihnești din când în când. Demersurile medicale reprezintă o alta tema de luat în calcul. Adoptă o dieta, plimba-te în aer liber și dormi suficient.

Leu

Este rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar daca apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc pentru bucurie și amuzament. Totuși este bine să-ți controlezi tendință de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Preț de câteva momente treci în spatele scenei și privește la reprezentațiile altora.

Fecioară

În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și așteaptă rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei, ba pot apărea și unele rude din străînătate care să-ți țînă isonul. Accepta ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se vă face mai repede și vă fi amuzant. Organizează o masa festiva, de sezon și invita-i pe cei dragi să se bucure de ea.

Balanţă

Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din varii domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile sau păsurile. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care sincer vin spre tine și au nevoie de ele. Evita să povestești despre realizările tale personale și profesionale, pentru că unii te vor judeca eronat.

Scorpion

Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, responsabilități care promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans sume de care încă nu dispui. Rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să cheltuiești și pe mofturile și capriciile tale.

Săgetător

Iată încă o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporala sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar daca îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul tău, alcatuindu-ți un program adecvat te vei bucura de toate și le vei rezolva la timp.

Capricorn

Sunt momente bune pentru a face un bilanț al situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Cu siguranță ai împliniri, dar sunt și planuri care s-au realizat parțial sau deloc. Ai încredere că cele nerealizate se vor îndeplini la momentul potrivit într-un fel mult mai bun decât ai preconizat tu. Odihnește-te și bucura-te de tot ce te înconjoară. Sănătatea este vulnerabilă!

Vărsător

Sfaturile prietenilor sunt bine venite și astăzi, fie pentru situații personale, fie pentru cele din sfera profesionala. Totuși exista șanse să cheltuiești ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlnești. De aceea ar fi bine să fii prudent și să nu te avânți cu ușurință în vreo conversație care te vulnerabilizează. Spre seara, bucura-te de liniștea și confortul casei alături de cei dragi.

Peşti

Mulți își indreaptă privirile cu interes și admirație spre tine. Este posibil să participi la reuniuni oficiale la serviciu. Dar și acasă, alaturi de membrii familiei și rude se poate ivi o întălnire importanta. Emani mult farmec, însă cumva ceva din atitudinea ta respinge ideile și propunerile celorlalți. Controlează-ți reacțiile și fii deschis la cooperare și schimb de opinii!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button