Expres

Horoscop 18 octombrie. Astrele îți recomandă să…

Horoscop 18 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Ziua îți aduce vești de peste mări și țări, de la rude sau prieteni plecați în străinătate. Controlează-ți reacțiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate și chef de ceartă. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evită să iei decizii, să faci promisiuni sau planuri majore. După-amiază, relaxează-te cu o piesă de teatru sau lecturează o carte amuzantă.

Taur

Este o zi potrivită achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent chitanțele sau documentele ce vizează bani și bunuri, pentru că sunt posibile nereguli. De evitat investițiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de altă parte, detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și abordează evenimentele din jurul tău și prin prisma planurilor divine.

Horoscop. Gemeni

Horoscop. Relațiile parteneriale îți pot crea neplăceri. Reproșurile primite sunt legate de faptul că ești ocupat mai mult cu prietenii, cunoscuții sau hobby-urile tale. Ascultă atent doleanțele partenerului de viață sau colaboratorilor și remediază situația cât mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine să nu pui la suflet, dar nici să neglijezi ce se petrece astăzi.

Rac

Este multă treabă de făcut la serviciu. Însă pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că îți scade elanul și puterea de a lucra. Dozează-ți eforturile, pentru că în zilele următoare s-ar putea să reiei activitățile de astăzi. Pe de altă parte, organismul este obosit și se pot accentua neplăceri vechi. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Leu

Horoscop. Ești pus pe șotii, iar cheful de distracții și aventuri este foarte vizibil. Pe de altă parte, inima ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucura de clipele petrecute alături de tine, pentru că îi vei face să se simță bine. Fii prudent, pentru că sunt momente pasagere pe care mai tărziu le poți regreta. Copiii și problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei.

Fecioară

Horoscop. Astrele îți recomandă să vorbești mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodărești și pentru a face planuri de îmbunatățire a spațiului locativ. Totuși nu pune prea multă baza pe ce se discuta astăzi, deoarece mai tărziu pot apărea răsturnări de situație. Nostalgia trecutului te învăluie pe neașteptate. Organizează o întălnire cu cei dragi.

Balanţă

Se întrezăresc mai multe drumuri scurte astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni și rude apropiate sau ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Chiar dacă întâmpini neplăceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de altă parte, formele de instruire personală sau profesională pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor și promisiunile!

Scorpion

Horoscop. Veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt preocuparea ta de astăzi. S-ar putea să primești o sumă de bani restantă sau un cadou de la cineva apropiat. Totodată afli vesti interesante legate de salarizarea ta sau de condițiile de lucru. Nu te necăji vizavi de ce se spune în preajma ta, pentru că mai tărziu vor apărea răsturnări de situație. Este adevărat în sfera muncii este multă forfotă, dar există și lucruri bune.

Săgetător

Ziua o începi cu mult elan și dorință de a rezolva treburile restante de săptămânile trecute. Energia vitală fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplăceri serioase legate de sănătatea întregului organism. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și evită să te implici în treburile altora. Sprea seară, rezervă-ți momente de a te ocupa de un hobby.

Capricorn

Horoscop. Ești retras și greu observabil astăzi în peisaj. Sănătatea ta se afla într-un mic impas. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Vărsător

Ziua este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Chiar dacă se vor isca discuții controversate sau neplăceri, de reținut că sunt pasagere. Te poți bucura de informații interesante din partea unui protector. Atenție că foarte ușor ai putea confunda o relație de prietenie cu una amoroasă! Spre seară, lărgește-ți orizontul cunoașterii lecturând o carte bună sau vizionând un film bun.

Peşti

Horoscop. Luminile rampei vor fi ațintite asupra ta astăzi. Sunt posibile discuții zgomotoase cu un șef sau cu persoane oficiale. Primești reproșuri, dojeni, însă nu toate sunt îndreptățite. Este adevărat că ai și tu o parte din vină că s-a ajuns aici, dar ai șanse mari să remediezi situația. Explică-ți acțiunile și deciziile în cuvinte puține, dar concise.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button