Expres

Horoscop 17 octombrie. Atenţie! Sănătatea este vulnerabilă pentru…

Horoscop 17 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Astăzi este nevoie să achiți unele facturi restante sau să te ocupi de banii și bunurile deținute în comun cu ceilalți. Verifică atent toate documentele cu care ai de-a face, pentru că foarte ușor se pot ivi neplăceri greu de remediat. Membrii familiei te solicită mult și te-ar putea îndemna să faci investiții sau afaceri. De evitat!

Taur

Horoscop. Relațiile parteneriale sunt conflictuale și cu greu se poate ajunge la un consens. Fii prudent, evită deciziile majore și discursurile publice. Sunt momente pasagere, de aceea detașează-te de așa-zisele probleme existente în relațiile cu ceilalți. Chiar dacă primești provocări din toate părțile, tu controlează-ți gândurile, vorbele și faptele.

Gemeni

Horoscop. Contextul astral al zilei te predispune la multă treabă la serviciu. Bazează-te doar pe forțele tale și evită provocările celorlalți. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii au pretenții mari de la tine. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, de aceea fii prudent. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Rac

Persoana iubită și copiii îți pot crea neplăceri și astăzi. Ai putea primi reproșuri vizavi de faptul că eșți preocupat doar de propria-ți ființă și devii foarte reticent la nevoile celorlalți. Combativitatea de care dai dovadă va duce la rupturi de relații și conflicte majore cu toată lumea. Domolește-ți reacțiile și ai grijă și de cei din jur.

Leu

Horoscop. Ziua este favorabilă treburilor gospodărești. Verifică atent starea spațiului locativ și alcătuiește un plan de îmbunatățire. Nostalgia trecutului sau a vremurilor copilăriei te poate cuprinde pe neașteptate. Răsfoiește un album cu fotografii, stai de vorbă cu rudele sau mergi în vizită prin locurile natale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar sunt momente pasagere.

Fecioară

Sunt posibile multe drumuri scurte, fie în scop profesional, fie la cineva apropiat care are nevoie de ajutorul tău. Totuși ai putea fi nemulțumit de evenimentele zilei, însă nu pune la suflet și rezolvă situațiile ivite atât cât poți. Dacă ai de învățat, de susținut examane, probe sau interviuri, fii prudent, pentru că emotivitatea și subiectivismul ating cote mari.

Balanţă

Horoscop. Energia astrală a zilei te predispune la îngrijorări legate de câștigurile obținute din activitatea pe care o desfășori la un loc de muncă. Sunt momente pasagere. Bine ar fi să te rezumi la cheltuielile strict necesare și să eviți speculațiile, asocierile în afaceri sau investițiile. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile și stăpanește-ți gândurile și reacțiile.

Scorpion

Stările tale de spirit sunt fluctuante astăzi și ar trebui să fii atent în relațiile cu ceilalt. Sunt posibile altercații serioase care să-ți distrugă colaborări bune. Ocupă-te mai mult de trupul și sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumusețare, la o sală de gimnastică sau hoinărește prin magazine și răsfață-te cu un mic cadou.

Horoscop. Săgetător

Horoscop. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, de aceea adoptă un regim alimentar și hidratează-te suficient. La serviciu se petrec lucruri greu de pătruns sau de gestionat. Fii atent la zvonurile care cicula frecvent vizavi de condițiile și activitățile din sfera profesională. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii nu te baga în seamă.

Capricorn

Horoscop. Un prieten binevoitor îți poate da vești interesante legate de parteneriatele și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Selectează informațiile și nu te alarma fară rost. Sunt momente și situații pasagere. După-amiază mergi la o cafenea cu cineva drag sau răsfață-te cu mici cumpărături pentru sufletul tău.

Vărsător

Un șef sau o persoană cu autoritate îți poate cere socoteală despre modul în care îți rezolvi îndatoririle de la serviciu. Atenție că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, ia aminte la ce ți se spune și pe cât posibil urmează sfaturile și îndemnurile primite astăzi. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător.

Peşti

Horoscop. Cineva din străinătate te provoacă la o mică dispută. Poți afla informații prețioase legate de o călătorie sau de niște cursuri desfășurate pe termen lung. Bine ar fi să nu te bazezi pe ceea ce afli, deoarece contextul astral predispune la răsturnări de situație cât de curând. Fii prudent în relațiile parteneriale, atât în relația de cuplu, cât în relațiile profesionale.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button