Expres

Horoscop 17 martie. Posibile neplăceri pentru Lei, Vărsătorii au nevoie de liniște

Horoscop 17 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Apar provocări importante dinspre segmentul profesional. Este bine să fii cât mai discret și să iei aminte la spusele celorlalți. Relațiile colegiale sunt tensionate și la fel și atmosfera de lucru de la locul de munca. Mentalitatea ta se schimba radical în aceste zile, astfel că iți este dificil să susții o conversație, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene.

Taur

Revelațiile vin în cele mai neașteptate moduri. Cu toate că iți trec prin minte o mulțime de gânduri și idei strălucite este dificil să le povestești și altora. Rezuma-te la discuții banale, însă printre rânduri observa informațiile care te pot ajuta în activitatea ta profesionala. Călătoriile îndepărtate și documentarea vizavi de o tema personala sunt demne de luat în calcul.

Gemeni

S-ar putea să primeșți bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viață. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui câștig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o moștenire sau partaj este spectaculoasă. Păstrează-ți simțul măsurii și nu te hazarda în cheltuieli nefondate. Factorul surpriză neplăcută este activ și pândește orice decizie nesăbuită.

Rac

Relațiile parteneriale pot lua turnuri spectaculoase. Datorita faptului că ești preocupat cu prietenii sau rudele, atât partenerul de viață, cât și cei de afaceri iți pot reproșa faptul că te implici prea puțin sau deloc în îndatoririle tale față de ei și față de acțiunile voastre comune. Folosește un ton moderat și cuvinte alese cu grija.

Leu

Sunt posibile neplăceri în relațiile colegiale. Atmosfera de la locul de munca este anostă, iar gâlceava poate porni de la banalități. Pe de alta parte, sănătatea este deficitară, astfel că energia vitala ar fi bine să o păstrezi pentru treburile tale personale. Nu sunt recomandate consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Riscul de erori este mare.

Fecioară

Surprizele din segmentul amoros sunt la ordinea zilei, astfel că ar fi bine să fii pregătit. Însă, cumva tu ești artizanul situațiilor care vor interveni intre tine și cei dragi. Organizează acțiuni recreative comune, ținand cont și de nevoile sau doleanțele celor dragi. După-amiaza, cineva din anturajul prietenilor te poate necăji cu remarci nu tocmai false.

Balanţă

Este nevoie să acorzi timp și eforturi serioase, membrilor familiei și treburilor gospodărești. În ultima vreme fiind ocupat cu alții sau cu îndatoririle profesionale, cumva segmentul familial a rămas în umbră. Acum această umbră se dizolva și apar neregulile. Se recomanda prudenta, pentru că este rost de conflicte pe termen lung.

Scorpion

Dialogurile cu ceilalți pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent și vorbește strictul necesar. Gândurile sunt dificil de ordonat, de aceea evita eforturile mentale solicitante. Daca ești nevoit să desfășori activități intelectuale ar fi bine să ceri ajutorul cuiva priceput și de încredere. Călătoriile pe distante scurte sunt o tema importanta a zilei.

Săgetător

Capitolul financiar iți aduce surprize interesante. Poate fi vorba, fie de a primi sume de bani consistente, fie de a gestiona un buget profesional de la locul de munca. Fii foarte prudent, întrucât se pot produce erori de judecata. Ai putea descoperi fraude în documente și facturi sau taxe neachitate. De evitat implicarea în investiții financiare de anvergură!

Capricorn

Energia vitală este mare și dificil de controlat, daca te implici în prea multe treburi deodată. Ar fi bine să-ți aranjezi programul zilei, astfel încât să ai momente bune de răgaz. Dialogurile cu ceilalți te pot necăji, deoarece contravin ideilor sau concepțiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea în serios sau prea personal.

Vărsător

O zi în care ai nevoie de liniște, discreție și compania cuiva drag și de încredere. Se pare că de la banii și bunurile administrate și folosite împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii te necăjești destul de mult. Mărul discordiei este faptul că ești orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional și nu mai ai timp suficient și pentru membrii familiei.

Peşti

Datorita unor prieteni sau intenției de a te implica în activități pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil să apară discuții neplăcute cu partenerul de viață sau cu alti colaboratori. Bine ar fi să joci cinstit cu țoață lumea și să-ți asumi numai acele responsabilități, pe care știi sigur, că le poți duce la bun sfârșit.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button