Expres

Horoscop 17 februarie. Schimbări la capitolul financiar pentru Gemeni, multă forfotă pentru Tauri

Horoscop 17 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

O zi importanta în plan socio-profesional. Sunt posibile discuții cu șefii sau oficialii unor instituții, însă pe tonuri ridicate și cu multa implicare emoțională. Fii prudent și contoleaza-ți reacțiile, pentru că exista riscul să strici relații și situații bune. Este o perioada delicata vizavi de statutul tău profesional și de imaginea ta în ochii celorlalți.

Taur

Multă forfotă mentală întreaga zi! Este bine să-ți ordonezi gândurile, să te concentrezi pe treburile prioritare și mai ales să vorbești puțin. În urma evenimentelor petrecute în aceasta perioada, unele idei, concepții, filozofia ta de viață vor avea nevoie de schimbări importante. Însă acum trebuie doar să punctezi esențialul și să lași deciziile mărețe pentru următoarele zile.

Gemeni

Se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, partea care vizează banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Iluzia câștigurilor ușoare sau a planurilor de investiții pe termen lung trebuie să o eviți. Chiar daca la prima vedere crezi că te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid poți constata că te afli pe nisipuri mișcătoare.

Rac

Multe răsturnări de situație se întrezăresc în relația cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Totuși, astăzi vei simți adieri ale schimbării, însă suflul concret vă apărea pe parcursul următoarelor zile. Fii prudent în toate aceste tipuri de relații. Predomină senzația că lucrurile scapă de sub control. Totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Leu

Locul de munca este o zona sensibilă astăzi, deoarece se ivesc aspecte noi. Cumva exista o ruptură intre tine și colegi, între tine și activitatea profesională. Este dificil să te implici că până acum în tot ce tine de serviciu, dar vă trebuie totuși să depui eforturi în acest sens. Nu forță nota, lucrează cât poți și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere. Sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară

Relațiile sentimentale te provoacă să le acorzi atenție, timp, efort și chiar resurse materiale. Ori persoana iubita, ori copiii roiesc în preajma ta, însă nu cum ți-ai dori tu. Fiecare are treburile lui și nu pot raspunde astăzi nevoilor tale afective. Cu siguranță aceștia nutresc sentimente bune fata de tine, dar nu se pot exprima când vrei tu sau cum vrei tu.

Balanţă

Este o zi potrivita activităților domestice și relaționării cu membrii familiei. Chiar daca la început pare că totul iese anapoda, pe măsură ce se scurg orele zilei vor apărea și realizări importante. Mărul discordiei îl reprezintă banii și bunurile patrimoniale, dar și faptul că ești repezit în vorbire și nu ai răbdare să asculți și alte opinii. Fereste-te de griji și de a te implica în treburile altora!

Scorpion

Astăzi ești un bun povestitor, însă ai grija să nu spui lucruri parțial adevărate sau să exagerezi cu prezentarea aventurilor tale din ultimele zile. Multă lume roiește în preajma ta și unii vor dori sfaturi, alții pur și simplu vor fi gură-cască, iar alții vor încercă să te provoace cu banalități. Menține-ți tonusul și nu te lăsă impresionat de toate acestea.

Săgetător

Atenția iți vă fi atrasa de veniturile pe care le obții din activitatea desfășurată la serviciu. Temerile sunt majore vizavi de faptul că banii vin în salturi, condițiile de munca par scăpate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizării lasă mult de dorit. Și totuși, deocamdată ai suficiente resurse materiale pentru a depăși cu bine aceasta perioada.

Capricorn

Provocările sunt multe și mărunte, însă numai tu iți poți ordona gândurile și activitățile astfel încât să depășești ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante și de aici și starea ta de spirit este la fel. Detașează-te de tot și toate și privește atent la viață ta. Alcătuiește o lista cu aspectele plăcute, dar și una cu cele mai puțin. Apoi caută soluții pentru îmbunătățirea lor.

Vărsător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că energia vitala este fluctuantă, existând riscul accentuării unor afecțiuni. Paleta de senzații pe care o experimentezi astăzi este generată de temeri ascunse care acum, după multa vreme ies la iveala sub diverse forme. Partea buna consta în faptul că poți sta fata în fata cu necunoscutul și poți obține despre ce este vorba.

Peşti

Relațiile cu prietenii, dar și cu susținătorii din mediul profesional în care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de alta parte generatoare de temeri profunde. Vizate sunt în primul rând, felul tău de a fi în cadrul unui grup de lucru sau în cadrul unui grup de prieteni. Fii prudent în aceste relații și tine cont de sfaturile celorlalți, chiar daca la prima vedere iți displac.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button