Expres

Horoscop 15 martie. Câștiguri dinspre locul de muncă pentru Tauri, Capricornii au nevoie de odihnă și singurătate astăzi

Horoscop 15 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Ziua este potrivită dialogurilor cu persoane erudite sau participării la seminarii și reuniuni pe teme filozofice. Pentru că stările de spirit oscilează frecvent este posibil să judeci prea aspru remarcile sau poveștile de viață ale celor din preajma ta. Controlează-ți gândurile și reacțiile! Ar fi minunat să-i accepți pe ceilalți așa cum sunt.

Taur

Este rost de câștiguri dinspre locul de munca. Insă și persoanele din anturajul apropiat, rudele sau prietenii iți vor oferi cadouri sau favoruri. Accepta totul cu brațele deschise și, la rândul tău oferă cate ceva, celor pe care îi știi în nevoie. Îngrijește-ți în continuare sănătatea și evita excesele de orice fel! Există vulnerabilități serioase pe corpul fizic.

Gemeni

Este o zi bună de a te ocupa mai mult de dialogurile parteneriale și de acțiunile comune cu partenerii, cu ceilalți în general. Vei fi solicitat și pentru o colaborare profesionala care se desfășoară de ceva vreme, iar acum se poate finaliza. Datorita faptului că ești pus pe distracții sau plănuiești aventuri, relațiile parteneriale îți pot răscoli cheful și programul.

Rac

Munca de rutină te poate obosi astăzi. Selectează prioritățile și evită eforturile mari. Pe de altă parte, unele sarcini de lucru de pot finaliza cu succes cu ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Noutăți profesionale și personale dinspre partenerul de viață.

Leu

Și astăzi te preocupă persoana iubită sau copiii. Sunt momente bune de finaliza planuri comune legate de hobby-uri comune sau de rezolvare a unor nevoi personale. Pe de altă parte, îndatoririle profesionale te pot solicita ceva mai mult decât de obicei și astfel să-ți rămână puțîn timp și puțînă energie vitală pentru cei dragi. Menține un echilibru în toate relațiile.

Fecioară

Și astăzi este o zi bună pentru a finaliza treburi gospodărești. De asemenea, dialogurile cu membrii familiei pot avea un final clar și benefic pentru toată lumea. Este important să ții cont de părerile sau sfaturile celorlalți, pentru că sunt viabile și de folos pe termen îndelungat. După-amiază sunt momente favorabile pentru un hobby.

Balanţă

Energia zilei îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Schimbul de informații este util, pentru că poți afla detalii importante despre cineva drag de care nu mai știai nimic demult. Pe de altă parte, este posibil să faci mai multe călătorii pe distanța scurte pentru a rezolva diverse. Prudență în vorba și în fapte!

Scorpion

Și astăzi apar cheltuieli. Pe de o parte, primești bani sau cadouri, însă pe de altă parte, vei fi nevoit să cheltuiești pe cele necesare traiului cotidian. Selectează prioritățile, pentru că ar fi bine să te gândești la economii. După-amiază invită câțiva prieteni la o plimbare în aer liber. Dialogurile relaxate și mersul pe jos vor fi apreciate de toți invitații.

Săgetător

Iată o zi bună de a fi cât mai mult tu cu tine. Deschide un jurnal și lasă-ți gândurile să se aștearnă în voie. Sunt momente bune pentru a te gândi serios la viață ta și la felul în care doreșți să se desfășoare ea de acum încolo. Pe de alta parte, te-ai putea inspira de la prieteni. Însă, evita să-ți divulgi intențiile și slăbiciunile acumulate de-a lungul timpului.

Capricorn

Ai nevoie de odihna și singurătate astăzi. Evenimentele din sfera profesională plus aspectele financiare din ultima vreme îți dau de gândit. S-ar putea să iei decizii majore legate de îndatoririle profesionale, de datorii sau alte cheltuieli cotidiene. Mai întâi aranjează-ți treburile prioritare și apoi orientează-ți eforturile și spre ceilalți.

Vărsător

Ziua îți aduce aminte de prietenii vechi. Se pare că ești focalizat doar pe treburile tale și astfel, aceia care ți-au fost sprijin în momentele grele din trecut, au rămas în umbră. Rezervă momente numai pentru aceste persoane, surprindă-le în mod plăcut și te vei bucura și tu la rândul tău de reacții le lor favorabile. Noutăți deosebite legate de cei apropiați.

Peşti

Ești înconjurat de multa lume în acest weekend, astfel că bine ar fi să te prezinți cum se cuvine. Insă, este posibil să te coste ceva sume de bani serioase orice apariție publică. Fii cât mai discret, evita să devii dependent de spusele altora și nu lua lucrurile prea personal. Cheltuielile demarate acum se pot perpetua multa vreme de acum încolo.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button