Expres

Horoscop 13 martie. Cum începe săptămâna… Ce transmit astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 13 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Te gândești la multe subiecte astăzi, fiindu-ți dificil să te stabilești clar asupra unuia. Astfel și comunicarea cu ceilalți sau luarea deciziilor au de suferit. Liniștește-te și ai răbdare să se desfășoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil să primești o oferta de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini. Deocamdată informează-te corespunzător și lasă concluziile pentru zilele următoare.

Horoscop 13 martie. Taur

Nemulțumirile privitoare la banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții sunt mari astăzi. În mod special în relația cu partenerul de viață se poate pune problema unui divorț, a partajului în urma separării. Fii prudent și sfătuiește-te cu persoane autorizate în domeniul financiar și juridic. Ai încredere că până la urma vei depăși cu bine aceasta perioada. Dincolo de aparențe, totul are explicații.

Gemeni

Indiferent ce-ți oferă ceilalți, tot ești nemulțumit. Dorești să se facă lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul că știi foarte bine evenimentele din jurul tău. Fii prudent, pentru că astăzi exista un risc mare de a te amăgi. Depune eforturile necesare și detașează-te de ceea ce se petrece în jurul tău. Observând de pe margine oamenii și manifestările lor, te vei relaxa într-un anume fel.

Rac

Ar fi minunat să te plimbi prin parcuri, să te joci cu animalele de companie și să visezi cu ochii deschiși la o lume mai buna. Cu toate că stările de spirit sunt fluctuante, organsimul încă este obosit, diversitatea naturii înconjurătoare te poate ajuta să depășești cu bine perioada actuala. La serviciu exista tensiuni și discuții aprinse, de aceea fii prudent, discret și ocupa-te numai de sarcinile tale.

Leu

Organizează-ți programul zilei, astfel încât să ai timp suficient și pentru un hobby. Foarte ușor iți poți etala talentele, alaturi de oamenii dragi. Pe de alta parte, copiii sau persoana iubita iți pot reproșă faptul că tii cont numai de nevoile și mofturile tale. Oprește-te preț de câteva momente și îndreaptă-ți atenția, dar și afecțiunea spre cei dragi. Te vă suprinde plăcut reacția lor.

Fecioară

Ai sta acasă, însă multe treburi te așteaptă în afara ei. Atmosfera din sânul familiei este tensionata, pentru că fiecare membru al sau are alte așteptări de la ceilalți sau, pur simplu, fiecare se gândește la ale sale. Detașează-te, rezolva-ți treburile personale și depune eforturi să aduci căldură și armonie în cămin. Ceilalți iți vor aprecia eforturile și chiar te vor răsplati cu mici favoruri.

Balanţă

Ești solicitat mult de către prietenii și rudele apropiate. Mentalul iți este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ți concentrezi atenția spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură și nu te lasă impresionat de situațiile în care se afla ceilalți. Călătoriile pe distante scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu cate cineva sunt frecvente pe tot parcursul zilei.

Scorpion

Te preocupă în mod special capitolul financiar și anume găsirea unor posibilități noi de căștig dintr-o activitate profesionala oficiala. Deocamdată lasă doar în faza de gând sau planuri scrise ceea ce intenționezi să faci în acest sens. Posibil să te răzgândești în zilele următoare sau pur și simplu să apară de la sine variante nebănuite de căștig. Nu se recomanda astăzi cumpărături, decât strictul necesar.

Săgetător

Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe și fapte. Că să-ți găsești echilibrul sufletesc, ocupa-te numai de acele activități care iți fac placere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susțin cu adevărat. Fereste-te de spatii aglomerate, discuții ample sau luarea unor decizii care te implica pe termen lung. Cel puțin la capitolul financiar se pare că stai bine, așa încât bucura-te de acest lucru și mergi la cumpărături ușoare.

Capricorn

Departe de ochii și urechile majorității poți plănuiești, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Însă, ar fi bine că deocamdată să lași lucrurile în stadiul de discuție sau plan. Zilele următoare pot ieși la iveala amănunte neplăcute și vă fi nevoie de reorientare rapida. Organismul tău încă are nevoie de odihna. Lasă grijile deoparte și bucura-te de tot ce te înconjoară.

Vărsător

Este momentul să-ți redefinești relațiile cu toată lumea. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuți pe țoață lumea, apropiații iți pot face tot soiul de reproșuri. Asculta și ceea ce iți spun ceilalți. Printre evenimentele și discuțiile zilei iți vei da seama că exagerezi uneori și mai ales că nu dispui de suficiente forte vitale sau materiale pentru a-ți asuma responsabilități deosebite.

Peşti

Posibil să fii nevoit să te împarți între îndatoririle socio-profesionale și cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei și urgentele casei iți vor atrage în mod special atenția. Daca te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial riști să gafezi, deoarece contextul astral iți susține prea puțin demersurile în acest sens. Găsește un echilibru just și rezolva prioritățile.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button