Expres

Horoscop 12 februarie. Vărsătorii au o perioadă minunată la capitolul financiar. Şi pentru Lei se conturează posibilități noi de căștig

Horoscop 12 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. O zi în care te-ai simți cel mai bine departe de compania celorlalți, într-un loc izolat, dar însorit. Astfel imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe îndelete de sufletul tău sunt la cote mari și ar trebui ascultate. Meditează pe marginea relațiilor și evenimentelor din viața ta. Vei obține informații deosebite pe cai neconvenționale. Ai grijă și de sănătate!

Taur

Multe relații de prietenie și situații socio-profesionale se vor reformula de acum încolo. Se construiesc oportunități deosebite de a te apropia de oameni noi, progresiști, de a te implica în proiecte profesionale cu efecte pe termen lung. Totuși există riscul, pe moment, de a te supăra pe orice vine din partea celorlalți. Fii prudent, atent la ceea ce simți și încrede-te în vocea ta interioară!

Gemeni

Horoscop. Relațiile profesionale se vor modifica de astăzi încolo, pentru că se formează un context astral favorabil în acest sens. Este vorba pe de o parte de un ajutor deosebit pentru a desluși ițele segmentului profesional în care activezi, iar pe de altă parte vei descoperi ușor variante de dezvoltare, atât personală cât și profesională. Totul este să te deschizi spre nou cu drag și cu încrederea nestramutată că Universul este de partea ta.

Rac

Ziua îți poate aduce alături persoanele dragi, cunoscute plecate în străinătate. Este un moment important, care fie vă consolida aceste relații, fie pe unele le va destrăma definitiv. În orice situație este vorba și despre a-ți reevalua sistemul filozofic de viață pe care l-ai abordat și folosit până acum. Pe de altă parte ar trebui să te gândești și la instruirea ta personală sau profesională.

Leu

Horoscop. Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Se conturează posibilități noi de căștig de la și prin alții. Pe de altă parte există riscul să afli despre întârzierea unor plati ce trebuiau făcute demult, de către cei dragi, iar acum vor trebui achitate cu dobândă substanțială. Gândește-te unde ai greșit tu de ești pus în situația asta. Cu siguranță revelațiile de astăzi îți vor fi utile pe termen lung.

Fecioară

Importantă zi pentru capitolul relații parteneriale. Beneficiezi de șanse deosebite pentru a pune ordine și disciplina atât în relația matrimonială, cât și în relațiile profesionale în regim de egalitate. De asemenea, intuiția este accentuata și ar trebui să o asculți. Chiar vei afla detalii importante despre persoanele cărora le-ai acordat rangul de partener, până în acest moment.

Balanţă

Horoscop. Atât sănătatea, cât și locul de muncă vor cunoaște schimbări de acum încolo. Ziua este importantă pentru segmentele menționate, evidențiindu-se cumva începerea unei etape deosebite. Provocarea consta în a-ți reorganiza sursele personale, programul cotidian, astfel încât să îmbini echilibrat orele de muncă cu cele de odihnă. Evită analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale!

Scorpion

Provocările momentului vin dinspre segmentul amoros. Atât persoana iubită, cât și copiii sau generațiile mai tinere decât tine iți vor oferi surprize fie prin discuțiile purtate, fie prin gesturile făcute undeva, cândva și afli abia acum de ele. Răscolirile sentimentale sunt animate mult. Ar fi bine să urmărești atent și să reții ceea ce se petrece, dar să lași deciziile majore pentru zilele următoare.

Săgetător

Horoscop. Este o zi în care multe și mărunte se vor petrece în segmentul domestic. Imboldul de a te ocupa pe îndelete de casă și familie este foarte accentuat. Pe de o parte vei lămuri disonanțele vechi dintre tine și ceilalți. Pe de altă parte, însă, este un moment excelent de a stabili planuri noi pentru a renova, a îmbunătăți condițiile de trai din casă, dar și pentru achiziții imobiliare deosebite.

Capricorn

Relațiile cu anturajul apropiat, atât cel personal, cât și cel profesional sunt tensionate, existând riscul destrămării multora. Comunicarea este distorsionată, dar asta provine dintr-o gândire haotică și greu de disciplinat momentan. Tentația de a lasă totul baltă, de a spune tot ce îți trece prin minte acum este nerecomandabilă și ar trebui să o controlezi.

Horoscop. Vărsător

Horoscop. Pare o perioadă minunată la capitolul financiar. Pe de o parte, se conturează posibilități noi de căștig dintr-o activitate profesională. De asemenea vor intra în discuție și cadourile, favorurile, chiar și un bonus financiar, neașteptat, dinspre locul de muncă. Însă, pe de altă parte, apar și cheltuieli pe măsură. Fii prudent și stabilește-ți clar granițele investițiilor bănești, pentru că riscul este major!

Peşti

Horoscop. Pentru tine este o zi importantă. Este o perioadă excelentă în care îți poți trasa direcții de viață noi, poți renunța la situații și relații incomode, poți visa la lucruri mărețe și chiar ți se vă crea contextul favorabil pentru realizarea acestora. Cel mai bine funcționează intuiția, dar și entuziasmul de a te avântă pe cărări noi. Prudență, discernământ și deschidere către progres!

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button