Expres

Horoscop 12 aprilie. Distracții și peripeții pentru Fecioare, Gemeni sunt îngrijoraţi de situația financiară

Horoscop 12 aprilie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Dorință de socializare este la cote mari. Astfel, ți se pot ivi contexte în care să interpretezi rolul principal, fie în anturajul profesional, fie în cel familial. Fii prudent, întrucât ai tendință de a respinge tot ce vine din partea celorlalți și mai ales de a intra în conflict cu șefii și autoritățile. Este dificil să suporți comenzile altora și să te lași condus de oricine.

Taur

Horoscop 12 aprilie. Se întrezăresc discuții filozofice, într-un anturaj deschis spre abordarea vieții din perspective noi. Iți sunt favorizate întâlnirile cu persoane erudite, schimbul de informații și acumularea unor cunoștinte noi. Este posibil să te gândești și chiar să demarezi parcurgerea unui program de dezvoltare personala sau profesională.

Gemeni

Iată o zi bună pentru a privi oamenii și evenimentele în care ești implicat, dincolo de aparențe. În primul rând, se pare că ești îngrijorat de situația financiara, respectiv de cheltuielile pe care ești nevoit să le împarți cu alții. Abordarea analitică te poate ajuta să găsești soluții viabile la toate așa-zisele probleme materiale cu care te confrunți.

Rac

Horoscop 12 aprilie. Provocările celorlalți te vor face să te gândești serios la a te desprinde de unele relații, de colaborări vechi sau chiar de partenerul de viață. Tumultul din segmentul partenerial poate răsturna situații vechi, care și-au epuizat potențialul evolutiv pentru toți cei care au fost implicați în acele situații. Asculta atent ce au de spus ceilalți.

Leu

Ziua îți aduce treburi de rutină, fie acasă, alaturi de cei dragi, fie la serviciu. Se pare că ai o mare dorință de a rezolva acum, tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. Fereste-te de eforuri prelungite, deoarece sănătatea este vulnerabila și ai nevoie de odihna. Se recomanda dieta corespunzătoare constituției tale, plimbări în aer liber și somn.

Horoscop 12 aprilie. Fecioară

Este rost de distracții și peripeții zilele acestea. Persoana iubita, dar și copiii te solicita mult. Iți sunt favorizate activitățile comune cu cei dragi, cele care aduc relaxare și voie buna tuturor. Fii prudent și evita excesele de orice fel. Riscul de a intra în conflict cu ceilalți este mare și numai tu poți gestiona bine orice situație ivita. Este bine să ai în vedere și un hobby.

Balanţă

Horoscop 12 aprilie. Acasă, în familie se anunță forfota. Pe de o parte, ai spor să desfășori activități domestice, însă pe de alta parte, sufletul tău are nevoie de odihna și relaxare alaturi de cei dragi. Antrenează-i și pe ceilalți în treburile casei, dar cere-le sfaturi și tine cont de părerile lor. Sunt momente bune de a lamuri chestiuni patrimoniale. Izul conflictului este prezent.

Scorpion

Cheful de discuții și de întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat este la cote mari. Temperează-ți puterea de a vorbi prea mult și mai ales de a aborda teme care te privesc doar pe tine pesonal. Posibil să întâmpini oprobriul celorlalți, pentru că și aceștia vor dori să-ți dea replica sau să-și expună propriile idei și experiențe.

Săgetător

Horoscop 12 aprilie. Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu oficial sunt tema principală de astăzi. Sunt posibile creșteri substanțiale, dar și cheltuieli pe măsură. Situația ta financiara este incerta, de aceea este bine să-ți chibzuiești atent bugetul. Pe de alta parte, s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute, atât pentru a rezolva nevoile cuiva drag, cât și pentru a-ți satisface niscai mofturi.

Capricorn

Horoscop 12 aprilie. Ești foarte energic și cu greu iți poți stăpâni reacțiile și emoțiile. Elanul de a te implica în treburi diverse iți poate fi obstrucționat de oboseala fizica, dar și de cea psihica. De aceea, orientează-ți eforturile spre treburi ușoare și plăcute. Evita discuțiile contradictorii și spatiile aglomerate. O discuție cu un prieten drag și de încredere iți poate oferi liniște și veselie.

Vărsător

Este o zi bună pentru odihna și detașare de forfota cotidiana. Se pot accentua neplăceri ale sănătății. De evitat, pe cât posibil consulatiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că exista riscul unor erori. De mare folos iți sunt și o dietă potrivita, și compania celor dragi. Meditațiile în locuri sfinte ți-ar aduce liniște, dar și revelarea unor informații prețioase.

Peşti

Horoscop 12 aprilie. Ziua iți aduce în prejmă prietenii. Sunt posibile discuții fructuoase pe teme profesionale. Sfaturile sau ideile primite îți vor oferi o viziune noua asupra unui parcurs profesional și de viitor pentru tine. Chiar daca, unele chestiuni discutate îți vor displăcea, totuși retine-le, pentru că în spatele animozităților se afla informații bune și de mare folos în viitorul apropiat.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button