Expres

Horoscop 10 martie. O zi cu multe răscoliri pentru Berbeci, Gemenii, discuții aprinse cu persoana iubită

Horoscop 10 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

O zi cu multe răscoliri parteneriale, deoarece astrele predispun la o reevaluare atât a relației cu partenerul de viață, cât și cu partenerii din segmentul profesional. Acorda timp și atenție suficiente numai relațiilor cu ceilalți, deoarece sunt momente bune pentru a pune la punct chestiuni trenante și a plănui acțiuni viitoare. Ești solicitat și pentru treburi gospodărești.

Taur

Rutina de la locul de munca sau din segmentul domestic te poate obosi astăzi. De aceea, organizează-ți treburile și timpul astfel încât să faci totul cu plăcere și mai ales în ritmul tău. Fii prudent la discuțiile cu ceilalți, pentru că sunt posibile erori de judecata și dezvăluirea unor chestiuni personale pe care nu trebuie să le faci publice.

Horoscop 10 martie. Gemeni

Din cauza banilor sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubita și cu copiii. Se pare că, deocamdată, cheltuieșți prea mult pe nevoile sau mofturile tale, iar de cei dragi ai uitat cumva. Acum sunt momente scadente în care vei fi nevoit să contribui cu sume consistente la bugetul comun de cheltuieli. Controlează-ți reacțiile și fii alături sincer de cei dragi!

Rac

Pentru că ești foarte tonic în utima vreme, astăzi membrii familiei te vor solicita pentru a le rezolva treburile personale sau pentru a obține de la tine sfaturi și soluții. Oprește-te din iureșul cotidian și ocupa-te pe îndelete de casa și familie. Ai spor la curățenii, reorganizarea spațiului de locuit sau pentru a vinde sau achiziționa obiecte patrimoniale.

Leu

Mentalul este agitat și cu greu îți poți înfrâna tendința de a vorbi pe tonuri ridicate. Sunt posibile discuții cu persoanele din anturajul apropiat pe teme profesionale sau de sănătate. Ai răbdare și deschide-ți sufletul sincer fata de ceilalți. Diferența dintre filozofiile de viață este utila, pentru că îți aduce idei sau viziuni noi asupra situațiilor în care te afli.

Fecioară

Apar cheltuieli fie pentru prieteni, pentru copiii altora, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale la serviciu. Se recomanda prudenta, întrucât exista riscul să cheltuiești mult pe situații și lucruri exagerate. Pe de alta parte, ai șanse să primești bani dinspre segmentul profesional sau cadouri și favoruri utile. Lasă grijile deoparte și bucura-te de situațiile ivite!

Balanţă

Și astăzi este o zi favorabilă de a te ocupa numai de tine și de nevoile tale reale. Energia vitală fluctuează și de aici și stările tale de spirit se modifică frecvent. Controlează-ți reacțiile, plimbă-te în aer liber și ocupă-te numai de treburi ușoare. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi surprize plăcute, fie prin informațiile oferite, fie printr-o invitație în oraș.

Scorpion

Sunt momente excelente pentru a medita pe îndelete la situațiile și relațiile în care te afli. Revelațiile de astăzi sunt uimitoare și ar trebui notate. Mentalitatea ta se schimba. Este posibil să simți că te afli la o răscruce importanta a vieții și trebuie să iei o decizie. Nu forță nota și ai grija să te și relaxezi. Dialogurile tăinuite de bun augur.

Săgetător

Relațiile cu prietenii sau cu admiratorii din segmentul profesional reprezintă tema principala a zilei. Discuțiile privitoare la acțiuni sau proiecte comune roiesc în jurul banilor și bunurilor care sunt necesare. Pentru că situația ta financiara este fluctuantă evită să te implici în cheltuieli sau în împrumuturi fară acoperire. Asculta părerile celorlalți!

Capricorn

Ești căutat de șefi, însă și de către persoanele din mediul familial. Se conturează proiecte profesionale noi, care se pot desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Totul este să fii deschis la schimbări sși să nu te lași dus de valul promisiunilor sau de laudelor unora. Daca trebuie să iei decizii rapide, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Vărsător

Provocările persoanelor din anturajul apropiat sunt frecvente, fiind dificil să stabilești clar de unde pornesc și unde se termină. Este o perioadă în care ai nevoie să fii mai mult tu cu tine și cu treburile tale personale. Cei din jur nu iți pot înțelege stările, astfel că poți fi înțeles eronat. Fii prudent și evita exagerările! Cu puțin efort te poți adapta situațiilor ivite.

Peşti

Gândurile iți sunt atrase de segmentul financiar, mai ales de partea comuna cu alții. Poți achita facturi, taxe, alte tipuri de datorii. Ofertele de investiții sunt tentante la prima vedere, dar te-ar implica în cheltuieli pe care nu le vei putea susține pe termen lung. Rezuma-te la strictul necesar și urmează un plan de cheltuieli adaptat schimbărilor ce intervin frecvent.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button