Expres

Horoscop 1 martie. O lună de excepție!

Horoscop 1 martie. Energiile astrale de pe parcursul lunii Martie sunt cu adevărat de excepție, conform astrocafe.ro. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

O zi potrivita pentru activități domestice, însă lucrurile pot ieși exact pe dos față de ce îți propui tu la începutul zilei. De aceea lasă loc și factorului neprevăzut și adaptează-te situațiilor care intervin. Spre finalul zilei vei constata că de fapt ai rezolvat multe și chiar mai bine decât te-ai gândit. Ai încredere că providența te ajuta necondiționat. Sfătuiește-te cu cei dragi în orice legat de casă.

Taur

Multe persoane din anturajul apropiat vor veni în preajma ta din varii moive. Unii vor dori să-ți ceară sfaturi, alții au chef de discuții banale, iar alții, pur și simplu vor să se bucure de farmecul tău nativ, care astăzi este accentuat. Totuși nu te lasă dus de valul admirațiilor și evita să vorbeșți prea mult. Exista riscul să povesteșți amănunte despre tine, iar alții să te înțeleagă greșit. Bucură-te de toate!

Gemeni

Sunt accentuate temerile privitoare la veniturile tale din activitatea desfășurată la locul de muncă. Discuțiile pe marginea salarizării și a condițiilor de lucru, cu persoanele din anturajul profesional sunt importante, de aceea ar fi bine să iei aminte la tot ce se vehiculează în preajma ta. Ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile și datoriile. Spre seara vei primi cadouri sau favoruri.

Rac

Manifeșți multă indecizie astăzi. Celorlalți le este dificil să-ți intre în grații și astfel pot apărea conflicte pe termen lung. Fii înțelegător cu țoață lumea și depășește cu curaj stările de spirit care, parcă se joacă ele cu tine într-un ritm alert. Rezerva-ți momente pentru o plimbare ușoară în aer liber și pentru a tăifăsui cu cei dragi. Chiar ai subiecte interesante de aflat și dezbătut.

Leu

O zi tensionată, nefiindu-ți prea clar de la cine sau de la ce ți se petrece asta. Organsimul tău este vulnerabil, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului osos și ale sistemului digestiv. Ai răbdare cu tine și dozează-ți eforturile. Compania celorlalți te poate obosi, de asemenea. Evita pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât există risc de erori.

Fecioară

Multa lume roiește în preajma ta astăzi. Senzația că te afli numai printre măști este pregnantă și destul de neliniștitoare. Asculta mai mult și evita să vorbești despre tine și planurile tale. Sunt personaje în preajma ta care vor, în secret, să profite de tine. Intuiția este accentuata, astfel că unii își vor da seama că ești o comoară de neprețuit în aceste zile. Cu puțin efort te vei debarasa de indezirabili.

Balanţă

Vei fi nevoit să participi la reuniuni oficiale cu multe personaje din anturajul socio-profesional. Se pare că tema principala a dialogurilor de astăzi este legată de veniturile obținute din activitatea profesionala și condițiile de munca. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de anticipat. Surprizele se țîn lanț la serviciu, astfel că ar fi bine să fii informat în permanență.

Scorpion

Este ceva mai dificil astăzi să-ți ordonezi gândurile, să fii coerent în vorbe și acțiuni sau să asculți discursurile altora. De aceea, ocupa-te de activități ușoare care presupun efort mental moderat. Persoanele din anturajul apropiat te pot sprijini în demersurile tale. Totul este să ai încredere în ei. Pe de alta parte, este un bun prilej de a-ți relaxa sufletul și trupul. Ascultă muzică liniștitoare!

Săgetător

O zi cu multe cheltuieli pe facturi, taxe, datorii sau servicii de care beneficiezi atât tu cât și cei dragi. Temerile privitoare la bugetul disponibil pentru toate acestea sunt fondate și de luat în seama. Alege cheltuielile prioritare și nu te lăsă impresionat de mofturile celorlalți. Pe de alta parte, antrenează-i pe cei alaturi de care consumi bani și bunuri comune, să-și achite și ei partea lor.

Capricorn

Tentația de a privi în ograda vieții celorlalți este mare și păguboasă. Oricât ai încercă să găsești aprecieri, daca nu te apreciezi tu pe tine, ceilalți te vot trata exact cum te tratezi tu pe tine. Sunt posibile tensiuni și discuții surde cu țoață lumea întâlnită astăzi, însă depinde numai de tine cum privești lucrurile. Vorbește strictul necesar, evita provocările celorlalți și ai mai multa încredere în tine.

Vărsător

Se pare că este o zi aglomerată la serviciu, dar și acasă te așteptată treburi pe care le poți rezolva numai tu. Selectează prioritățile, deoarece exista riscul să-ți risipești energia vitala și timpul în activități inutile sau care mai suportă amânare. Ai grija și la sănătate, pentru că se pot evidenția afecțiuni. Rezista tentației de a folosi remedii la întâmplare. Sfatul cuiva de încredere te vă ajuta mult.

Peşti

Ești pus pe șotii, iar aventura este la mare căutare pentru tine. Cei dragi îți pot diminua elanul distractiv, pe motiv că aveți de discutat subiecte importante. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de călătorie sau de studii comune, de genul hobby. Antrenează-i pe ceilalți în activități recreative și tine cont și de propunerile celorlalți. Temerile privitoare la iubire și implicațiile ei sunt nefondate.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button