Expres

Horoscop 1 februarie. Energii astrale deosebite pentru Gemeni şi Fecioare

Horoscop 1 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Probabil că în urma evenimentelor din săptămânile anterioare, astăzi vei face un bilanț al relațiilor cu anturajul apropiat și vei decide să schimbi ceva. Poate fi vorba despre abordarea unei alte mentalități sau pur și simplu vei renunță la unele persoane care s-au dovedit înșelătoare. Vei fi ajutat de contextul astral, astfel că ascultă-ți cu încredere vocea interioară.

Taur

Contextul astral de astăzi te poate ajuta să descoperi posibilități noi de căștig dintr-o activitate profesionala desfășurată într-un cadru oficial. Pe de altă parte, este rost să primești cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atât cât iți trebuie și nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihnește-te și evita eforturile solicitante.

Gemeni

Ziua are energii astrale deosebite, care te vor ajuta să-ți modelezi felul de a relaționa cu ceilalți. Ai șanse să observi aspectele plăcute și pe cele care necesita îmbunătățiri din planurile de viață în care ești implicat. Este bine să-ți propui mai mult timp liber pentru tine și sufletul tău. Odihnește-te, înconjoară-te de oamenii dragi și de încredere.

Rac

În continuare ai nevoie de odihna și discreție. În liniște, departe de zgomotul cotidian vei putea medita în tihna la situațiile în care ești implicat. Îndrăznește să te gândești la acele schimbări de care ai nevoie. Vizualizează felul în care ai dori să se desfășoare viață ta de acum înainte și ai încredere că așa se vor petrece lucrurile.

Leu

Foarte important este și astăzi capitolul prieteni și susținători în plan profesional. Energiile acestor zile îți oferă percepții deosebite vizavi de unele persoane, care până nu demult îți erau alături în diverse moduri. Este bine să faci un bilanț al acestor relații și să renunți la oamenii și situațiile care nu te mai inspiră sau care îți pun prea multe bețe în roate.

Fecioară

Ziua este marcată de un context astral deosebit, novator, aspect care te vă ajuta să începi un alt un parcurs profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, cu persoanele cu autoritate din mediul socio-profesional, dar și din mediul familial. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc mărit de conflicte și decizii greșite. Fii înțelegător cu toată lumea!

Balanţă

În continuare mentalul este agitat și plin de idei mărețe. Sunt momente excelente pentru a-ți revizui concepțiile, a renunță la idei și planuri de viață care nu-ți mai folosesc sau care te conduc pe cărări greșite. Fii sincer cu tine însuti și îndrăznește să mergi mai departe, însă bazându-te pe alt sistem de valori morale și spirituale.

Scorpion

Continuă frământările în plan financiar, mai ales în segmentul comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Energia astrală de astăzi vă scoate la iveala neregulile și nemulțumirile adunate de multă vreme atât în sufletul tău, cât și în sufletul celorlalți. Evita cheltuielile majore, planurile de investiții și asumarea responsabilităților materiale fata de alții!

Săgetător

Vrei, nu vrei vei fi nevoit și astăzi să privești atent la segmentul partenerial. Contextul astral te vă ajuta să înțelegi scopurile ascunse ale celorlalți, dar mai ales, scopurile partenerului de viață și pe cele ale colaboratorilor. Astfel vei înțelege pe cine te poți baza și pe cine nu. Debarasează-te rapid de persoanele nepotrivite.

Capricorn

La locul de munca se întrezaresc schimbări importante, dirijate cumva din umbră. Energia astrală de astăzi îți oferă șanse bune de a renunță la concepții despre muncă și la planuri profesionale care nu te mai ajută. Lasă deciziile majore pentru o alta perioada, deoarece mentalul este confuz și graba accentuata. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

Vărsător

Energia zilei te vă impulsiona să-ți redefinești relațiile sentimentale. Un capitol important se vă încheia, posibil o relație veche sau concepțiile și atitudinea ta fata de persoanele dragi se vă modifica definitiv. Tensiunile sufletești sunt accentuate, iar comunicarea este îngreunată. Fereste-te de discuții aprinse și de luarea deciziilor!

Peşti

Fiind atent la relațiile cu ceilalți și al treburile tale personale este posibil să nu observi că în plan familial se vă încheia o etapa importanta. Energia zilei anunță schimbări în relațiile cu membrii familiei și finalizarea unor planuri domestice. Emotivitatea și graba sunt accentuate, de aceea fii prudent și alături de cei dragi. Reproșurile lor sunt fondate.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button