Expres

Gurile de canal – în atenția primarului Brașovului

Gurile de canal – în atenția primarului Brașovului.

Allen Coliban a adus în discuție o poveste nespusă (complet) de ani de zile.

„«Să vezi ce e sub asfalt…». Am înțeles la ce se referă vorba asta. Am înțeles motivul pentru care, în trecut, se turna des asfalt pe diverse străzi. Mai ales pe cele cu multe guri de canal. Mai grav, se turna asfalt, direct peste gurile de canal, acoperindu-le. Prea puține dintre gurile de canal din oraș au fundații. Prea puține au fundații solide, care să susțină plăcile și capacele de canal. Mai niciodată nu s-a intervenit pentru rezolvarea cauzei, ci pentru ameliorarea problemelor. În loc să se intervină consistent pentru refacerea fundațiilor, se turna asfalt. Anual”, a relatat Allen Coliban pe contul său de Facebook.

Gurile de canal – în atenția primarului Brașovului. „Suntem în plină campanie de refacere a străzilor. Cu unele riscuri de întârzieri, nu am acceptat să se toarne asfalt la întâmplare. Am cerut să se intervină asupra gurilor de canal. Abia apoi să se asfalteze corespunzător. Iar din ce spun brașovenii, pare că suntem pe drumul cel bun“, a completat Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Priviti poza. Cam asa arata botul cascat al latraului putinist barbughey curcubey. De acolo vine si damful rusofil.

Back to top button