Expres

Grigore Leșe, scandal la un concert

Grigore Leșe, scandal la un concert. Grigore Leșe a avut o ieșire neașteptată când a fost invitat să susțină un concert în Țara Lăpușului, scrie romaniaTV.

Artistul a fost întrerupt de cineva care a intrat în sală după începerea spectacolului, iar acela a fost momentul în care a izbucnit. A oprit recitatul și și-a exprimat nemulțumirile față de locul unde a fost chemat să cânte.

Gata, la revedere, îmi pare foarte rău. Am spus să închideți ușa, a intrat doamna, la revedere. Asta este. Gata. Indisciplină. Când am plecat, am spus că vreau un singur concert, vreau la moment să fie mai scurt și punct. Nu mă interesează, gata cu minciunile, cu vicleșugul, sunt sătul.”, a spus Grigore Leșe.

Interpretul de muzică populară a spus că a beneficiat de condițiile necesare pentru a-și ține cântarea. A renunțat la trei alte concerte pentru a-l onora pe acesta și a rămas dezamăgit.

Păi cum adică să cânt dacă dumneavoastră nu îmi asigurați condiții să cânt, credeți că mă trag de șireturi așa cu cine vreți? Hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreți dumneavoastră. Eu am luat avionul pentru asta, am lăsat trei concerte.”, a mai adăugat Grigore Leșe.

După acel episod, artistul Grigore Leșe a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care le cerea scuze celor prezenți la concert pentru comportamentul său, informează jurnaliștii de la Tlplus.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare