Expres

Gestul lui chef Scărlătescu a înfuriat lumea

Gestul lui chef Scărlătescu a înfuriat lumea. Chef Cătălin Scărlătescu a postat vineri o fotografie pe conturile sale de socializare care i-a revoltat pe urmăritorii săi. Acesta s-a fotografiat bucuros lângă mașina parcată la celebra Poartă din Vama Veche. Comentariile internauților au curs în cascadă.

Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”, ”Chiar s-a stricat Vama”, ”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult” ”Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”, ”La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”, ”Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea de pe Facebook, relatează România TV.

Gestul lui chef Scărlătescu a înfuriat lumea. Nici urmăritorii săi de pe Instagram nu s-au lăsat mai prejos. Gestul nelalocul lui a fost taxat:

„Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul. “Maxim țărăneală, de super prost gust!”, ”Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, ”Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”, sunt alte comentarii de la internauţii deranjaţi de gestul vedetei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
8 luni în urmă

Apucaturi de ghiorlan!

Back to top button