Expres

George Buhnici: „Contractul meu s-a întrerupt subit” / Ce spune despre industria auto

George Buhnici a povestit că a pierdut bani în domeniul auto, după încheierea bruscă a unui contract.
Invitat la ProMotor, fostul prezentator de la PRO TV, originar din județul Brașov, și-a amintit ce i s-a întâmplat în momentul în care și-a achiziționat automobilul electric Tesla.
El a pierdut bani după ce reprezentanții unei firme de carburanți au decis să renunțe la colaborarea cu el, din cauza achiziției făcute.


„Industria auto europeană este, pur și simplu, catatonică. Treziți-vă! Nu vreau să răscolesc foarte mult, dar atunci când mi-am luat eu Model 3 (n.red. mașina electrică Tesla), aveam niște colaborări interesante cu vreo două companii care ofereau servicii pentru industria auto, una din ele era de carburanți. Contractul meu s-a întrerupt subit. Trei ani mai târziu aveau stații electrice”, a spus George Buhnici, la ProMotor.


„Problema este că industria auto europeană este pe altă planetă. Eu cred că avem o mare problemă cu demența, nu doar la politicienii americani. Mai sunt niște familii foarte bătrâne de prin Germania, mai ales, unde deciziile se iau la vânătoare, la golf, la castel acolo și băieții ăia sunt pe altă planetă.
Mințile lor nu sunt în capul lor. Ei își imaginează că dacă ei au dat tonul în industria asta vreo două generații, o să o facă la nesfârșit. La salonul auto de la Munchen, aproape jumătate din expozanți sunt Tesla și chinezii”
, a declarat George Buhnici.


Se spune despre Buhnici că ar fi „omul chinezilor”, fapt recunoscut chiar de el.
„Despre mine s-a mai spus că aș fi omul chinezilor sau al nu știu cui. Tot timpul trebuie să fii omul cuiva, dar eu am avut șansa să călătoresc în China. Am mers acolo cu niște aprobări greu obținute, cu o viză luată la mustață, foarte greu și am avut ocazia să văd cât de departe sunt ei în domeniul mașinilor electrice. Ce ajunge la noi sunt frânturi”, a declarat George Buhnici pentru aceeași sursă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button