Expres

Gaşca Zurli, concerte la Dino Parc

Gaşca Zurli, concerte la Dino Parc. Sunt programate două reprezentații, pe 15 şi 26 august, de la ora 13:00, la „umbra” celor peste 120 de dinozauri din parc spre deliciul tuturor vizitatorilor.
Accesul la concerte se va face pe baza biletului de intrare în parc. Nu se percep alte taxe suplimentare şi nu este nevoie de rezervare. Biletele pot fi achiziţionate direct de la intrarea în parc sau online.
Gaşca Zurli, concerte la Dino Parc. De altfel, Dino Parc Râşnov,, una dintre cele mai vizitate amenajări turistice din România, are noi activităţi de vară în programul parcului tematic. Vizitatorii mari şi mici pot alege să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălţime de șase metri, să se bucure de concerte în aer liber sau să rămână peste noapte şi să doarmă la cort (sleepover), alături de cei 120 de dinozauri. Aflat la o înălţime de șase metri şi o lungime de 100 de metri, pe traseul de aventură îşi pot testa curajul cei mici, dar şi cei mari, cu o înălţime minimă de 130 de centimetri.
Una dintre cele mai iubite activităţi sezoniere din Dino Parc are loc și în această lună. Până când începe şcoala, fiecare noapte de vineri şi sâmbătă poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroşi. Biletul de acces include foc de tabără şi marshmallow pentru fript, tur ghidat pe înserat printre cei 120 de dinozauri, vânătoare de colţi de dinozauri prin pădure, jocul Dino Quiz cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă şi la expoziţiile din căsuţele din copaci, mic dejun şi multă, multă distracţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button