Expres

Furt de identitate pentru a scăpa de o amendă

Furt de identitate pentru a scăpa de o amendă

O femeie din Australia a recunoscut că a încercat să scape de o amendă folosind identitatea unui pilot mort într-un accident de elicopter, la începutul acestui an. Stephanie Louise Bennett a fost prinsă folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan, dar s-a folosit de informațiile din necrologul lui Ashley Jenkinson, un pilot mort într-un accident de elicopter, pentru a pune pe numele său infracțiunea, scrie BBC.

Pilotul născut în Marea Britanie s-a aflat printre cele patru persoane care și-au pierdut viața atunci când două elicoptere s-au ciocnit în apropiere de Brisbane, în ianuarie. Miercuri, femeia a pledat vinovată de fraudă și furt de identitate. Ea va fi condamnată în luna mai.

Poliția spune că femeia de 33 de ani a primit o notificare de amendă la începutul lunii ianuarie, la scurt timp după ce a fost prinsă folosind telefonul în timp ce conducea – o infracțiune care atrage o sancțiune de 1.078 de dolari australieni (648 euro).

Furt de identitate pentru a scăpa de o amendă. În e-mailul trimis de Bennett către instanță, care a fost citit cu voce tare, aceasta și-a cerut scuze „pentru problemele pe care le-a provocat” și a declarat că-și „regretă acțiunile”.

Ea a spus că a avut probleme financiare și personale la momentul respectiv și că a încercat să-și anuleze fapta în dimineața următoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button