Expres

Furie! Mirela Vaida a pățit-o pe aeroport

Furie!

Mirela Vaida s-a înfuriat pe aeroport, la scurt timp după ce a revenit în țară din Valencia. Prezentatoarea de la Antena Stars s-a enervat la culme după ce compania de zbor i-a pierdut bagajul. Ea a plătit pentru un bagaj de cală de 23 de kilograme, pe care nu l-a mai găsit la coborârea din aeronavă. Furioasă, moderatoarea de televiziune a povestit totul pe internet.


Tocmai când mă pregăteam să laud compania, față de anul trecut când am stat în Bergamo 13 ore întârziere, anul acesta, ori de câte ori am călătorit cu ei au fost ceas și au plecat la timp și au ajuns la timp.
Când mă pregăteam să îi laud și să dau Cezarului ce-i al Cezarului, ce credeți că s-a întâmplat? Am ajuns astăzi dimineață la ora 04.30 din Valencia, după ce am călătorit o noapte întreagă, fără să dorm, știți cum e pe avion, fără bagaj.
Îl predai la cală și nu ajunge la București. Stai dimineața pe la ghișee, pe la bagaje lost & found, nu e nimeni, nu îți răspunde nimeni, e lacătul pe ușă, nu știi la cine să suni”
, a dezvăluit prezentatoarea tv, potrivit cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare