Expres

Fostul soț al Andreei Bălan a anunțat că nu mai joacă în serialul „Wednesday”, sezonul 2

Fostul soț al Andreei Bălan nu mai joacă în serialul „Wednesday”, sezonul 2.

George Burcea a anunțat că nu va mai juca în serialul fenomen „Wednesday”, care va reveni în curând cu sezonul 2. Actorul a spus pe scurt care sunt motivele pentru care nu va mai face parte din distribuția serialului regizat de Tim Burton.
Actorul a interpretat rolul majordomului Lurch în acest serial. El ar fi decis să renunțe la rol, pentru a-și îndrepta atenția către alte proiecte. Motivele deciziei sale sunt legate atât de aspecte personale, cât și de management, după cum a precizat George Burcea, fără a oferi detalii. „Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Actorul George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălan și au împreună două fetițe. Ei au divorțat în 2022. Fostul partener al artistei a atins succesul internațional cu rolul majordomului „Lurch”, iar de curând a acceptat cel mai important rol din cariera sa de până acum.
Îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”, a scris George Burcea pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare