Expres

Fostul șef ANAF, numit într-o funcție cheie

Fostul șef ANAF, numit într-o funcție cheie.

Fostul șef al ANAF, Lucian Heiuș, a fost numit de premierul Marcel Ciolacu în calitate de secretar general al Ministerul Finanțelor. Decizia apare în Monitorul oficial.

Prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic – începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Lucian-Ovidiu Heiuș, consilier superior în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara – ANAF, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Finanțelor pentru o perioadă de 6 luni. București, 3 iulie 2023”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Alte decizii luate

Decizie privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către domnul Adrian Savu a funcției publice temporar vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. (2) Domnul Adrian Savu predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu în termen de trei zile de la data prevăzută la alin. (1)”, se arată în decizia din M. O.

Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de către domnul Mihail Spătărelu Puțintei a funcției publice temporar vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”.

„Decizie privind numirea domnului Dumitru-Daniel Botănoiu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button