Expres

Fostul șef al DNA s-a pensionat la 51 de ani

Fostul șef al DNA s-a pensionat la 51 de ani. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, marţi, cererea de pensionare înaintată de fostul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Crin Bologa, potrivit Agerpres. Pe 28 februarie, procurorul-șef DNA a anunțat că va ieși la pensie în urma deciziei ministrului justiției de a-l înlocui la șefia instituției.
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Crin Nicu Bologa, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcţia de procuror-şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, se arată în minuta deciziei.

Crin Bologa a participat, la finalul lunii februarie, la interviul pentru ocuparea unui nou mandat în fruntea DNA, însă ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a decis să îl propună pe Marius Ionuţ Voineag pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei.

Fostul șef al DNA s-a pensionat la 51 de ani. El a precizat că este „împăcat” după decizia ministrului Predoiu de a-l schimba din funcție după expirarea mandatului.

Sunt împăcat pentru că m-am pregătit pentru ambele variante. Rezultatele bune te pot ține în funcție sau, în același timp, te pot scoate la pensie”, a declarat Bologa pentru Libertatea la finalul lunii februarie. Mandatul lui Crin Bologa la şefia DNA a expirat pe 20 februarie, cea care asigură conducerea până la numirea unui nou şef fiind Monica Danciu, adjunct al şefului DNA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
nemultumit
20 zile în urmă

Sa vedem cine va comenta pensionarea la 51 ani a unuia din justitie !

Willy
Răspunde la  nemultumit
20 zile în urmă

Cine altul decat latraul putinist de serviciu, barbughe moscovitul? Ca de aia e troll, sa grohaie la orice, se stie.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
19 zile în urmă

Sclavete, și un vierme este valoros decât tine! Tu ești prea retardat pentru mileniul ăsta.

Barbu Gh.
20 zile în urmă

Licheaua asta va mai trăi mult mai mult decàt a ,,muncit”.
De ce ar mai sta tinerii în țară? Să muncească până la 65 pentru ordinari ca ăsta?

Back to top button