Expres

Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru două comune brașovene

Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru două comune brașovene

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, a semnat ieri 39 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 394.063.208 de lei. Trei dintre aceste proiecte, cu o valoare totală de 11.920.000 lei, sunt pentru lucrări în două comune din județul Brașov.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor poduri, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Comuna Hârseni va beneficia de 920.000 de lei, pentru două proiecte, unul pentru extinderea rețelei de apă în cătunul Măliniș (473.200 lei), iar celălalt pentru extinderea rețelei de canalizare în aceeași localitate (446.800 lei). Tot prin programul amintit va fi realizat sistemul de canalizare în satele Comăna de Jos și Comăna de Sus, valoarea proiectului fiind de 11.000.000 lei.

Continuăm dialogul constructiv, susținem dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor României și sunt sigur că proiectele finanțate de Ministerul Dezvoltării vor deveni, treptat, realitate și vor contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a declarat ministrul Dezvoltării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button