Expres

„Flashmob” al Jandarmeriei la mall în Brașov

Flashmob” al Jandarmeriei la mall în Brașov.

„Fanfara Jandarmeriei Române dă startul distracției în ultima zi a acestui week-end!

Pregătește-te să te bucuri de un flashmob impresionant, un moment artistic special prezentat de prietenii noștri de la Jandarmeria Română, duminică, 16 octombrie, de la ora 13:00, în Piața cu Copaci!”.

Așa sună (cu mici corecturi) invitația lansată de reprezentanții Coresi Shopping Resort.

Flashmob” al Jandarmeriei la mall în Brașov

În fapt, Muzica Reprezentativă a Jandarmeriei Române (video) va susține o reprezentație specială.

La eveniment vor fi prezente și două plutoane de jandarmi aparținând Gărzii de Onoare a Jandarmeriei Române, care vor prezenta o demonstrație de drill.
Spectacolul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar pentru a îmbina perfect istoria cu contemporaneitatea, jandarmii brașoveni vor fi prezenți cu tehnică nouă de intervenție, dar și cu prietenoasa cățelușă Lily.

Jandarmii au mai făcut spectacol

Și de 1 Iunie, Jandarmeria Brașov a organizat mai multe evenimente menite să aducă bucurie și încântare copiilor. Militarii au oferit multe surprize: prezentare de tehnică unde cei mici au putut vedea și încerca echipamentele de intervenție folosite de structurile de ordine publică și intervenție antiteroristă, au putut-o cunoaște sau reîntâlni pe cățelușa Lily, o expertă în căutare şi salvare.
Tiroliana pregătită de jandarmii montani a fost atunci, ca de obicei, la mare căutare.
În Piața Sfatului. Aici micii spectatori au putut vedea pe viu cum intervin jandarmii și s-au putut delecta cu o demonstrație a câinilor de intervenție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button