Expres

FIN-ECO a marcat „Ziua Copilului” printr-o acțiune de conștientizare, în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni

Operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov, FIN-ECO S.A., a marcat „Ziua Copilului” printr-o acțiune de conștientizare și educare dedicată celor mici, în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni. Organizatorii au explicat copiilor, prin jocuri, activități și prezentări educative, importanța colectării selective și a reducerii cantităților de deșeuri pe care le generăm. 

| MyTex.ro
FIN-ECO a marcat „Ziua Copilului” printr-o acțiune de conștientizare, în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni 20

„Este important să îi învățăm pe cei mici despre măsurile pentru protejarea mediului înconjurător. Fiecare dintre noi avem un rol în gestionarea eficientă a resurselor naturale și în reducerea impactului deșeurilor asupra mediului. Copilăria este momentul potrivit pentru dezvoltarea cunoștințelor, a competențelor și a stilului de viață durabil. Investind în educația timpurie pe aceste teme, avem garanția că vom putea să ne adaptăm noilor modele de consum și să contribuim la un viitor curat”, a declarat Marcela Predescu, administratorul FIN-ECO S.A.. 

Evenimentul, desfășurat la Adăpostul Public Stupini, a inclus activități interactive, adecvate vârstei participanților. Jocurile tematice le-au captat interesul celor mici și i-au ajutat să înțeleagă felul în care deșeurile se pot transforma în resurse valoroase. Totodată, s-au pus bazele conceptului de colectare selectivă, reciclare și de reducere a consumului de produse de unică folosință. 

| MyTex.ro
FIN-ECO a marcat „Ziua Copilului” printr-o acțiune de conștientizare, în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni 21

„Suntem bucuroși de colaborarea cu FIN-ECO S.A. în ceea ce privește educarea și conștientizarea copiilor cu privire la mediul înconjurător. Misiunea noastră este una comună, ne dorim să inspirăm responsabilitate la nivelul comunităților, pentru că protecția mediului și protecția animalelor merg mână în mână. Avem nevoie de cetățeni implicați atât în gestionarea durabilă a deșeurilor, cât și în prevenirea abandonului animalelor sau adoptarea celor fără stăpân. De modul în care ne implicăm astăzi depinde și felul în care va arăta lumea în care vor trăi copiii noștri”, a declarat Sabina Anghel,  reprezentant al Asociației Milioane de prieteni.

Prin astfel de acțiuni de conștientizare și educare, FIN-ECO S.A. își demonstrează angajamentul față de dezvoltarea durabilă și protecția mediului, promovând un comportament responsabil în rândul copiilor și al comunităților.

| MyTex.ro
FIN-ECO a marcat „Ziua Copilului” printr-o acțiune de conștientizare, în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni 22

FIN-ECO S.A. este operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov. Compania lucrează cu cei mai buni specialiști la nivel internațional, cu lideri europeni în producția de tehnologii sustenabile în domeniul gestionării deșeurilor, asigurând un randament superior al instalațiilor din depozit. Obiectivul strategic al FIN-ECO S. A. este să devină cel mai verde și inovator operator din domeniu, până în 2025.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button