Expres

Fiica unui oligarh rus, găsită moartă în casă

Fiica unui oligarh rus, găsită moartă în casă

Fiica unui aliat al lui Vladimir Putin a fost găsită fără viaţă, după ce starea de sănătate i s-a înrăutăţit brusc. Potrivit The Sun, Natalia Bochkareva, în vârstă de 44 de ani, a murit în apartamentul său din districtul Presnensky din Moscova. 

Natalia Bochkareva, fiica fostului guvernator regional Vasily Bochkarev, a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Moscova. Femeia se simţise rău cu o zi înainte, iar un angajat care încerca să o trezească a alertat poliţia după ce rusoaica nu i-a deschis uşa şi nu a putut fi contactată.

Ofițerii au răspuns apelului şi s-au prezentat în data de 11 iulie la proprietatea din cartierul luxos Presnensky. Au forțat uşile şi au reuşit să pătrundă în locuinţa femeii, unde au găsit cadavrul Nataliei. Potrivit rapoartelor preliminare, nu există semne care să indice o moarte violentă.

Tatăl Nataliei Bochkareva, Vasily Bochkarev, a guvernat regiunea Penza din 1998 până în 2015. La scurt timp după încheierea mandatulul, bărbatul a murit de cancer pulmonar, la 67 de ani. Acesta făcea parte din partidul lui Vladimir Putin.

Fiica unui oligarh rus, găsită moartă în casă. După moartea tatălui său, Natalia a preluat frâiele afacerilor familiei, aflându-se la conducerea unor companii care activau în industria lemnului şi a panificaţiei. Iar cu doi ani în urmă, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce a căzut victimă unei escrocherii. Ar fi plătit 136.000 de lire sterline unei “vrăjitoare”, pentru a scăpa de un blestem.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu G
11 luni în urmă

Hauuuu! Ham, ham! Ne rareste Putin. Asta e rusoaica de a mea, nu pot sa bag manipularea cu dozele. Ham!

Back to top button