Expres

Fiica lui Anghel Iordănescu se întoarce în televiziune

Fiica lui Anghel Iordănescu se întoarce în televiziune.

Sora lui Edi Iordănescu revine pe micile ecrane, unde altundeva decât la pupitrul știrilor sportive. Frumoasa prezentatoare va putea fi văzută la jurnalul Prima TV, Focus Sport, relatează money.ro.

Nerăbdătoare să se reîntoarcă la pupitrul știrilor, Maria Iordănescu a luat o pauză după ce a adus-o pe lume pe Thea, fetița sa care a împlinit șase luni.

Aștept această revenire încă de pe vremea în care nici nu plecasem de la locul de muncă. Am plecat cu greu, mi-am luat la revedere în lacrimi de la colegi deși știam că mă voi întoarce repede. A venit, în sfârșit, și momentul acesta pe care l-am așteptat toată perioada în care am stat acasă. Sincer, mă uităm cu jind la colegii mei la televizor așteptând momentul întoarcerii”, a spus Maria Iordănescu.

„Nu am fost până acum mai mult de două, trei ore maxim plecată de lângă ea. Dar o să încerc să-mi fac treaba eficient la muncă și să mă întorc la ea și să găsesc cumva un echilibru între cele două roluri. Familia Prima TV este a doua mea familie iar sediul televiziunii este a doua mea casă, așa că era momentul reîntoarcerii și simțeam nevoia să-mi continui visul și să-mi duc pasiunea mai departe”, adaugă frumoasa știristă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button