Expres

Femeie gravidă, înjunghiată mortal în propria locuinţă

Femeie gravidă, înjunghiată mortal în propria locuinţă
Natalie McNally, o femeie de 32 de ani din Irlanda de Nord, a fost înjunghiată mortal în propria sa casă. Un suspect a fost arestat, iar ulterior, eliberat pe cauţiune, potrivit poliţiştilor care se ocupă de caz. Victima, care era însărcinată în 15 săptămâni, ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, relatează Mirror.
Natalie McNally a fost ucisă cu brutalitate în noaptea de duminică, fiind înjunghiată de mai multe ori în casa ei din comitatul Amagh din Irlanda de Nord. Poliţiştii care au investigat cazul l-au descris drept o “dublă tragedie”, victima fiind gravidă în 3 luni. Apropiaţii femeii se declară “devastaţi”.

„Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi la locuinţa (victimei), împreună cu colegii dela Serviciul de Ambulanţă din Irlanda de Nord. Din păcate, Natalie a fost declarată moartă la faţa locului. E atât de dureros că Natalie era, de fapt, gravidă în 15 săptămâni. Atacul fatal, care a avut loc în propria ei casă, a dus la o dublă tragedie – moartea unei viitoare mame, dar şi a copilului său nenăscut. Natalie era mult iubită de către părinţi şi familie. Moartea ei i-a devastat familia şi prietenii, iar comunitatea este în şoc”, a declarat poliţistul John Caldwell.

Poliţistul roagă martorii care ar putea avea informaţii despre crimă să ofere informaţii autorităţilor. Caldwell a făcut apel în special la un grup de motociclişti care au fost văzuţi pe o stradă din apropierea locuinţei victimei, în seara tragediei.

„Perioada de dinaintea Crăciunului, care ar fi trebui să fie un frumoasă, s-a transformat într-una plină de durere inimaginabilă. Vrem să discutăm cu orice persoană care se afla în zonă între orele 20:45 şi 21:45 şi care ar putea deţine filmări surprinse de o cameră de supraveghere”, a transmis poliţistul. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] a murit după ce a suferit o hemoragie puternică, informează Agerpres. Femeia era la prima sarcină şi avea trombofilie şi scleroză […]

Back to top button