Expres

Femeie găsită fără viață într-un canal cu apă termală

Femeie găsită fără viață într-un canal cu apă termală. Trupul unei femei din Republica Moldova a fost găsit fără viață într-un canal cu apă termală din localitatea Abano Terme, provincia Padova din Italia.

Angela Lupașco avea 45 de ani și era din Republica Moldova. Anchetatorii exclud varianta că femeia s-ar fi sinucis sau că ar fi fost ucisă.

Conform Il Gazzettino, femeia avea urme de arsuri pe față și pe corp, cel mai probabil din cauza temperaturii ridicate a apei.

Anchetatorii spun că Angela ar fi ajuns în apă în mod accidental sau că i s-a făcut rău și a căzut în canal. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit marți dimineață, de un localnic care a anunțat imediat autoritățile.

Corpul femeii a fost găsit la o zi după ce murise. Conform medicului legist, citat de Rotalianul, trupul femeii nu prezenta urme de violență, iar arsurile de pe corp, în special la nivelul feței, ar fi fost cauzate de temperatura ridicată a apei (circa 40 de grade Celsius), care a facilitat procesul de descompunere.

Femeie găsită fără viață într-un canal cu apă termală. Angela Lupașco locuia de mai mulți ani în Italia, în orașul Abano Terme, dar nu avea un loc de muncă. Ea are un fiu care locuiește în România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
2 luni în urmă

Ce ,, arsuri” îți provoacă apa de 40 de grade?

Back to top button