Expres

O nouă televiziune de știri în România

O nouă televiziune de știri în România.

Antena 3 CNN va deschide a 12-a televiziune locală. Postul tv a cerut și a primit de la CNA o licență pentru Antena 3 Suceava, pe care va emite exclusiv conținutul Antena 3 CNN de la București.

Conform documentației depuse la CNA, proiectul este în curs de implementare pentru realizarea de conținut local regional și că „s-a identificat posibilitatea colaborării cu doi parteneri din zona Moldovei pentru a asigura producţia de program local şi regional.

În zona Moldovei, Antena 3 mai are și televiziunea regională Antena 3 Iași, care acoperă inclusiv județul Suceava. Reprezentanții televiziunii s-au angajat că vor veni cu o cerere de modificare a licenței Antena 3 Iași, astfel încât să nu mai acopere și regiunea Suceava.

De asemenea, conform documentației depuse la CNA, echipamentele necesare pentru retransmiterea integrală a postului au o valoare estimată la 3.000 de euro, potrivit Pagina de Media.

Societatea Antena 3 are, pe lângă licenţa de la Bucureşti, încă 11 licenţe locale şi regionale: 5 cu program regional (Alexandria, Constanţa, Deva, Piteşti, Ploieşti) şi 5 în sistem de retransmisie integrală cap reţea – Braşov, Călăraşi, Iaşi, Slobozia, Tg Mureş şi 1 locală cu program local, la Vâlcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button