Expres

FAINĂ în fiecare zi!

Martie este acea perioadă specială din an în care împărțim flori și mărțișoare femeilor dragi din viața noastră pentru a le reaminti cât sunt de speciale. Este luna în care ne dorim să le comunicăm tuturor femeilor că indiferent de vârstă, statut social, meserie, caracter, kilograme, stil vestimentar, culoarea ochilor sau a părului, ele sunt FAINE zi de zi. 

În martie, decorul, evenimentele, activările din online și offline la AFI Brașov se aliniază cu această misiune și joacă rol de reminder pentru mama, iubita, soția, sora, prietena, verișoara, colega de muncă. Toate acțiunile din martie au misiunea de a-i reda femeii încrederea în ea și motivația să zâmbească mai des. Martie joacă rolul lui MULȚUMESC!

Deși prima lună de primăvară este una capricioasă, mai ales la Brașov, în care la soare e vară și la umbră e iarnă, ne dorim să facem mai prietenoasă tranziția către noul sezon cu un decor plin de culoare, flori și dragoste, care să aducă primăvara în suflete și experiențe frumoase la fiecare vizită în mall. 

Și pentru că zâmbetul este cel mai fain accesoriu pe care-l poate purta o femeie, colegii noștri alături de BAFI, mascota copilăriei de la AFI Brașov împart flori și mesaje de primăvară femeilor care ne vizitează la începutul lunii. De 8 martie vă încurajăm să strigați în gura mare… metaforic, pe pagina noastră de Facebook prin comentarii la concursul… *MAMA, mea e cea mai faină*. Organizatorii aleg cel mai emoționant mesaj, care va primi o zi faină cu mama la mall. O zi care-i va răsfăța mamei toate simțurile și îi va aduce timp frumos #împreună cu tine.  

În data de 11 martie, dedicăm tuturor mamelor și femeilor un spectacol susținut de talentații copii de la Vio Dance Studio. Iar în weekend-ul 25 – 26 Martie, alături de comunitatea elenă din Brașov sărbătorim Ziua Greciei cu spectacole de muzică, dans și tradiții grecești. Spectacole ce ne vor aduce azurul pe retină și gustul de Tzatziki mai aproape. 

Până în 31 martie, fiecare pas făcut în mall este susținut de mesaje motivaționale implementate pe podea, mesaje menite să-ți ghideze pașii către cea mai faină versiune a ta. Primăvara, natura revine la viață, la fel ar trebui să se întâmple și cu starea ta de spirit. Împreună cu partenerul NIKE am lansat și o provocare pe conturile de Facebook și Instagram AFI Brașov. Dacă-ți faci poze cu minim 3 mesaje din campania LOVE STEPS și le urci pe contul tău personal de Facebook sau Instagram conform regulamentului disponibil pe www.afibrasov.ro și-n social media, poți câștiga unul dintre cele 4 kit-uri de mișcare în valoare totală de 3140 lei. Să avem o primăvară faină #împreună! Ne vedem la mall!

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button