Expres

Eveniment inedit și gratuit la Cetatea Râșnov

Eveniment inedit și gratuit la Cetatea Râșnov
. „Când ai privit ultima dată un apus de soare de la înălțime? Dar când ai fost ultima dată noaptea într-o cetate?”. Așa prefațează organizatorii deschiderea sezonului estival de evenimente la Râșnov cu unul inedit în cadrul Nopții Europene a Cetăților.

Vino să sărbătorești Noaptea Europeană a Cetăților în data de 5 mai 2023, la Cetatea Râșnov. În cele 2 ore petrecute împreună veți putea observa cu telescopul apusul de Soare peste Piatra Craiului, veți asculta istorii despre Râșnov și Țara Bârsei la intersecția dintre Răsărit și Apus, veți admira prin telescop răsăritul de Lună plină peste Postăvarul, veți asculta în liniștea serii muzici la chitară și caval și veți căuta înspre stele (Capela, Betelgeuse ș.a.)”, mai spun aceștia.

Evenimentul începe la 19:30 în Piața Unirii din Râșnov, la intrarea spre Lift, de unde se pornește într-o scurtă drumeție până la Cetate. Finalul evenimentului va fi în jurul orei 22:00. Povestitori și îndrumători vor fi Marius Strătilă și Andrei Neguș.

Participarea este gratuită și nu există limită de vârstă (minorii trebuie să fie însoțiți de un adult).

Credit foto 2: Daniel Secăreanu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button