Expres

Eveniment inedit la Piața Star, pentru copii, părinți și bunici

Eveniment inedit la Piața Star, pentru copii, părinți și bunici

Hala Pieţei Star va fi, sâmbătă, locul unde copiii însoţiţi de părinţi sau bunici pot participa la un nou eveniment inedit organizat de Serviciul Public de Administrare Pieţe (SPAP) Braşov.
Cei care vor să ia parte la evenimentul „Dar din dar în Ajun de Crăciun” trebuie doar să vadă dacă au jucării, haine, cărți, jocuri de care nu mai au nevoie şi pe care le pot dona sau cu care vor face schimb.
Continuăm seria evenimentelor inedite la care vă invităm să participații pentru că bucuria sărbătorilor de iarnă este la fel de mare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Vă așteptăm în data de 16 decembrie în hala Pieței Star, în intervalul orar 11.00 -15.00, unde vom dona, vom face schimb de jucării, de hăinuțe, cărți, diverse accesorii. Vom avea nevoie de ajutorul tău pentru a împodobi Bradul de Crăciun, vom cânta colinde în jurul lui și vom confecționa coronițe și alte ornamente, iar pentru buna dispoziție oferim, ca de obicei, ciocolată caldă, ceai și cafea. Invitația este deschisă tuturor brașovenilor care doresc să participe la acest eveniment. Nu avem limite de vârstă. Rugămintea noastră către cei care au nevoie de spațiu de expunere este să ne contacteze pentru organizare”, spune organizatorul evenimentului, Cosmina Blaj.

Cei interesați o pot contacta la numărul 0729/428376 sau pe e-mail la blaj@pietepublice.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Eveniment inedit la Piața Star, pentru copii, părinți și bunici […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare