Expres

Emma Răducanu, curtată de fiul unui miliardar

Emma Răducanu, curtată de fiul unui miliardar

Emma Răducanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Carlo Agostinelli, un tânăr fotbalist, fiu de miliardar și s-au bucurat de o vacanță în Mexic, de unde au postat mai multe fotografii, conform TheSun.

Carlo Agostinelli este fiul miliardarului Robert Agostinelli, care are o avere estimată la aproximativ 780 de milioane de lire sterline, și al managerului de relații publice al Dior, Mathilde Favier.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, joacă în Statele Unite ale Americii pentru echipa de fotbal a Universității Stanford. A avut, de asemenea, încercări cu Paris Saint-Germain și Tottenham înainte de a urma cursurile respectatei Harrow.

Un fan a glumit că Emma Răducanu „nu va fi niciodată abandonată de Dior”, având în vedere că mama iubitului ei conduce operațiunile de PR ale companiei din Paris.

Câştigătoare surpriză a US Open în septembrie 2021 şi ajunsă pe locul 10 mondial în iulie 2022, Răducanu, în vârstă de 20 de ani, este ambasadoarea globală a brandului francez de lux Dior.

Emma Răducanu a cunoscut apoi o serie de dezamăgiri legate adesea de probleme fizice. Ea este acum pe locul 85 în clasamentul WTA, însă ar urma să iasă foarte curând din top 100.

La sfârşitul lunii aprilie, Răducanu s-a retras din turneul de la Madrid din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, au anunţat organizatorii acestei competiţii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
10 luni în urmă

“….traieste o frumoasa poveste de dragoste….”clisee din romane,filme,…din orice!
Vi s-au terminat cuvintele(dictionarele) ?
Nu v-ati plictisit de “etichete prefabricate” ?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare