Expres

Emisiunea Starea Nației iese de pe TV

Emisiunea Starea Nației iese de pe TV. Emisiunea „Starea Naţiei” iese de pe Prima TV după cinci ani la postul TV, anunță paginademedia.ro.

Realizatorul ei, jurnalistul Dragoș Pătraru, spune că „relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut

Prima TV este al patrulea post TV care a găzduit emisiunea lui Pătraru (care în februarie a împlinit 10 ani). Timp de cinci ani Starea Naţiei a fost la România TV, în perioada de început, apoi la TVR, Digi 24 şi a revenit la TVR în 2017, iar ultimii cinci au fost petrecuţi la Prima TV.

Mulţumim postului Prima TV, înseamnă jumătate din existenţa acestei emisiuni, dincolo de lucrurile care ne despart acum trebuie să spun că ne-am bucurat aici, cu inevitabilele discuţii şi frecuşuri, de libertate.

N-a fost să fie, aşa că noi ne vedem de drumul nostru, iar dacă Prima TV achită datoriile faţă de noi ne putem aşeza la masă pentru o nouă înţelegere. Deocamdată, noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu.

Rămâne valabil ce-am spus şi nu s-a difuzat joi, nu simt în acest moment decât recunoştinţă pentru ultimii cinci ani petrecuţi la Prima TV. Şi sunt sigur că nu am fi găsit o altă televiziune care să ne lase să facem această emisiune spunând tot ce am crezut noi că trebuie să spunem.

Aşadar, pe scurt, plecăm ca să nu ajungem să ne certăm aiurea de la nenorociţii ăştia de bani.

Sigur că-mi pare rău, sigur că nu aşa aş fi vrut să se termine relaţia asta, dar na, aşa e în viaţă.Veţi vedea începând de mâine. Emisiuni în fiecare zi, la liber, pe canalul nostru de youtube, dar şi pe celelalte platforme“, a mai spus Pătraru conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ce mai lăuda prăpăditul ăsta bețiv dozele și restricțiile…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare