Expres

Electrica – anunț privind întreruperile de curent și alte probleme depistate

Electrica – anunț privind întreruperile de curent și alte probleme depistate.

Dacă clienții Electrica întâmpină probleme de calitate a tensiunii, întreruperi de tensiune sau legate de instalațiile de distribuție, compania a dat informații privind felul în care ar trebui să se acționeze.

Conform iDevice.ro, cei de la Electrica ne spun că, dacă suntem afectați în mod repetat de întreruperi tranzitorii sau scurte de tensiune sau de probleme privind calitatea acestora, ar trebui să transmitem o reclamație scrisă.

Operatorul de distribuție în raza căruia avem locația de consum trebuie să fie atenționat în legătură cu aceste probleme. În acest sens, este oferit un formular de contact pe website-ul companiei. De asemenea, la orice sediu Electrica se poate depune o reclamație.

În continuare, operatorul de distribuție vă iniția o investigație pentru a vedea în ce măsură sesizarea este validă, iar acest lucru ar putea dura ceva timp. După ce investigația se va finaliza, Electrica ne va înștiința în legătură cu rezultatul acesteia, astfel încât să avem o idee clară cu privire la ceea ce se întâmplă și dacă vor fi luate măsuri de corectare a situației.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button